Facebook Pixel Γιώργος Καραϊβάζ: Μέγιστη προσβολή στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ - Οργή Κατερινόπουλου: Οι τύποι που τον εκτέλεσαν..." (Vid)
Life
| 2023-07-08 15:03:00

Μέγιστη προσβολή στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ - Οργή Κατερινόπουλου: "Οι τύποι που τον εκτέλεσαν..." (Vid)

Sportdog Team
Μέγιστη προσβολή στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ - Οργή Κατερινόπουλου: "Οι τύποι που τον εκτέλεσαν..." (Vid)

Άσχημη εξέλιξη στην υπόθεση και ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, «ζει σε άλλο κόσμο», όπως υποστήριξε και ο πρώην Ταξίαρχος!

Ένσταση για την απόφαση του ΕΦΚΑ, που χορηγεί σύνταξη στην οικογένειά της με την αιτιολογία του εργατικού ατυχήματος και όχι εγκληματικής ενέργειας, έκανε η σύζυγος του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star, είχε εκδοθεί μία απόφαση από το τμήμα απονομής του ΕΦΚΑ η οποία αναφέρει ότι η «δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν ένα εργατικό ατύχημα. Υπάγεται, συγκεκριμένα, στις διατάξεις του 4611/2019 ως εργατικό ατύχημα».

Τι αναφέρει η σύζυγός του

«Από τον ΕΦΚΑ η κα Φλώρου προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε και αυτό το γραφειοκρατικό κομμάτι, το οποίο προσπάθησε να το επιλύσει τι, έκανε. Πέραν τούτου, όμως, σήμερα οφείλει το ελληνικό κράτος να κατατάξει το έγκλημα του εκεί όπου ανήκει» ανέφερε αρχικά η κα Αλεξανδροπούλου - Καραϊβάζ.

«Σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος, και στο πνεύμα της ελευθεροτυπίας και της απονομής δικαιοσύνης το κράτος πρέπει να πάρει θέση σε όλα αυτά. Στο διαδικαστικό κομμάτι έχουν βρει τους φερόμενους ως δράστες, ωστόσο η ηθική δικαίωση τόσο στο παιδί του όσο και σε μένα, στους οικείους, τη μαμά, την αδερφή του είναι να μπει το θέμα στη βάση. Ο Γιώργος σκοτώθηκε ως δημοσιογράφος και με τον μόνο τρόπο που θα μπει θα είναι με απονομή και με κατάταξη του εγκλήματος αυτού σε αυτό το πλαίσιο» πρόσθεσε σχετικά.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και νυν υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε κάνει λόγο για δολοφονία του δημοσιογράφου, και σε καμία περίπτωση για «εργατικό ατύχημα».

Οργή Κατερινόπουλου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επί του θέματος σχολίασε: «Απορώ ειλικρινά και εξανίσταμαι, γιατί μέχρι το 2007 είχαν την τύχη να ασχολούμαι με αποφάσεις που είχαν σχέση με θέματα τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος. Σας ενημερώνω λοιπόν, πως όταν καιγόταν ένα αυτοκίνητο από γκαζάκι, έπαιρναν βεβαίωση από την αντιτρομοκρατική για να αποζημιωθούν. Στις δε περιπτώσεις θανάτων από τρομοκρατικές ενέργειες, στέλνονταν δικογραφία στην εισαγγελία που έβγαζε διάταξε και πήγαινε στον αρμόδιο φορέα για να βγει η σύνταξη και κάποια έξτρα αποζημίωση. Εδώ μιλάμε για μία εγκληματική ενέργεια οργανωμένου εγκλήματος. Αν πιστεύουν ότι δεν είναι οργανωμένο αυτό το έγκλημα, ότι δεν είναι του οργανωμένου εγκλήματος αυτοί οι τύποι που έστειλαν στον άλλον κόσμο τον Γιώργο, ζουν σε άλλον κόσμο. Αν ο ίδιος ο ΕΦΚΑ προσέφευγε στην Εισαγγελία για να βγει μία διάταξη, καθώς δεν θα διαφωνούσε».

Δείτε μετά το 8ο λεπτό:

 

ΣΟΚ: "Η δολοφονία Καραϊβάζ συνδέεται με την εκτέλεση στον Κορυδαλλό - "Γνώριζε ποιοι είναι από πίσω…"! (Vid)

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την δράση της Greek Mafia στην Ελλάδα προχώρησε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάνοντας λόγο για διασύνδεση των μαφιόζων με πολιτικούς, οικονομικούς παράγοντες και δημοσιογράφους αλλά και αστυνομικούς.

«Για να λειτουργήσουν αυτά τα κυκλώματα χρειάζονται τις πλάτες ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας επιχειρηματιών ενδεχομένως, ανθρώπων που έχουν χρήματα, δημοσιογράφων, άλλης εξουσίας, πολιτικών», τόνισε ο Απόστολος Λύτρας, ενώ πρόσθεσε πως εμπλέκονται και επίορκοι αστυνομικοί, που γνωρίζουν ονόματα και πρόσωπα. «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ψηλά που χειρίζονται αυτά τα πράγματα και δίνουν την ελευθερία κινήσεων να λειτουργεί το έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός δικηγόρος προχώρησε και σε μια νύξη συνδέοντας την δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ με τους δύο άνδρες που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό!

«Οι δολοφονίες του Κορυδαλλού και άλλες δολοφονίες, σχετίζονται με την εκτέλεση Καραϊβάζ. Έχουν να κάνουν με το ίδιο θέμα. Είναι η ίδια πυραμίδα. Ο Γιώργος ήξερε ή είχε πληροφορίες, ποιοι βρίσκονται πάνω από την Greek Mafia. Ας μη κοροϊδευόμαστε, ας μη γελιόμαστε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λύτρας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags