Facebook Pixel Ντουέιν Μπέικον: ΣΟΚ για Μπέικον! Νεκρός από πυροβολισμούς ο αδερφός του - Ποιος και γιατί σκότωσε τον γνωστό ράπερ (Vid)
Life
| 2023-08-01 08:15:00

ΣΟΚ για Μπέικον! Νεκρός από πυροβολισμούς ο αδερφός του - Ποιος και γιατί σκότωσε τον γνωστό ράπερ (Vid)

Sportdog Team
ΣΟΚ για Μπέικον! Νεκρός από πυροβολισμούς ο αδερφός του - Ποιος και γιατί σκότωσε τον γνωστό ράπερ (Vid)

Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων, ο νεαρός αδερφός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ραχίμ, έφυγε από τη ζωή μετά από πυροβολισμό που έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής (28 Ιουλίου)!

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε ο αδερφός του Ντουέιν Μπέικον, Ραχίμ, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά δίκτυα ενημέρωσης.

Το δυσάρεστο περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε διοργανώσει ο αδερφός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, στο Λέικλαντ της Φλόριντα το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουλίου. Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λέικλαντ, Στέφανι Κερο θανάσιμος πυροβολισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/7) και έπειτα από καβγά που ξέσπασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Τζαμάιλα Τζόνσον, 23 ετών, ενώ ένα πυροβόλο όπλο βρέθηκε στο σημείο. Η Τζόνσον αποτελεί την κύρια ύποπτη για τον πυροβολισμό που έφερε τον θάνατο του Μπέικον, και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Polk, όμως οι έρευνες για το συμβάν αναμένεται να συνεχιστούν.

Ο Ραχίμ Μπέικον ήταν ένας αρκετά γνωστός ράπερ στην περιοχή του, ο οποίος είχε χιλιάδες followers στα social media. Το κανάλι του στο YouTube «350Heem» αριθμεί περισσότερους από δώδεκα χιλιάδες συνδρομητές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags