Facebook Pixel Αποκάλυψη Λύτρα: ’’Ο 18χρονος μου είπε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει τίποτα - Αυτό μου απάντησε’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-12-11 21:11:00

Αποκάλυψη Λύτρα: ’’Ο 18χρονος μου είπε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει τίποτα - Αυτό μου απάντησε’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λύτρα: ’’Ο 18χρονος μου είπε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει τίποτα - Αυτό μου απάντησε’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος του 18χρονου μίλησε για την υπόθεση.

Ο 18χρονος που τραυμάτισε σοβαρότατα τον αστυνομικό στου Ρέντη, πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Πέμπτη (14/12). Ο δικηγόρος του δράστη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο LIVE NEWS για τον εντολέα του και αποκάλυψε όσα του είπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας:

«Δεν μου έδωσε απάντηση για το γιατί πήγε στα επεισόδια. Η απάντηση ήταν ‘’βγήκαν 100 άτομα, βγήκα και εγώ’’. Μου είπε πως δεν είχε σκοπό να κάνει τίποτα, είχε πάει με τα αδέλφια και τους φίλους του να δουν τον αγώνα. Βγήκε μόνο το συγκεκριμένο παιδί και όταν βγήκε κάποιος με full-face του έδωσε μία φωτοβολίδα. Δεν ήξερε να την ανοίξει και όταν την πέταξε είχε πρόθεση να την πετάξει ψηλά αλλά όταν το έκανε, άλλαξε πορεία. Η ίδια η αστυνομία αναφέρει πως η φωτοβολίδα έσκασε κάτω και μετά πήγε προς τον αστυνομικό.

Δεύτερον, και ο νεαρός και η αστυνομία λέει πως υπήρξε και μία δεύτερη φωτοβολίδα που πήγαινε προς τον αστυνομικό. Πρέπει να δούμε ποιοι είναι αυτοί που υποκινούν αυτά τα επεισόδια. Ο λόγος που έκανε αυτές τις πράξεις, όπως μου είπε, είναι πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή με άλλους φιλάθλους. Μιλάμε για έναν 18χρονο που δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια και δεν έχει προσαχθεί ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Ο Μητσοτάκης δεν έκανε τη χάρη στον Ολυμπιακό" - Αποθέωση σε Αγγελόπουλους! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags