Συγκλονίζουν τις ΗΠΑ τα πλάνα από βίντεο που δείχνουν μια έφηβη κοπέλα, η οποία κατηγορείται ότι πυροβόλησε τη μητέρα της και προσπάθησε να σκοτώσει τον πατριό της, να παίζει στο κινητό της τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα σε μια φίλη της, λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο η Κάρλι Γκρεγκ φαίνεται να μπαίνει στην κουζίνα και να περπατά πάνω-κάτω στο διάδρομο. Μετά εξαφανίζεται για λίγο από την κάμερα πριν επιστρέψει, κρατώντας κάτι πίσω από την πλάτη της και κοιτάζοντας μέσα στην κουζίνα.

Περπάτησε ξανά εκτός κάμερας προς την αντίθετη κατεύθυνση, λίγα λεπτά πριν ακουστούν τρεις πυροβολισμοί. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ακούστηκε μια γυναίκα να ουρλιάζει.

Στιγμές αργότερα, η ανήλικη εθεάθη ξανά στην κάμερα, να κάθεται χαλαρά σε ένα σκαμνί κοντά στον πάγκο της κουζίνας και να στέλνει μηνύματα στο τηλέφωνό της, ενώ τα δύο σκυλιά της παρακολουθούσαν.

«Έχεις ξαναδεί ποτέ πτώμα;»

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Κάρλι είχε στείλει μήνυμα σε μια από τις φίλες της, ζητώντας της να πάει στο σπίτι λόγω «έκτακτης ανάγκης». Όταν έφτασε, η 14χρονη φέρεται να τη ρώτησε «αν είχε ξαναδεί ποτέ πτώμα» και την οδήγησε στο άψυχο σώμα της μητέρας της.

Μάλιστα, οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η Gregg χρησιμοποίησε στη συνέχεια το τηλέφωνο της μητέρας της για να στείλει μήνυμα στον πατριό της σε μια προσπάθεια να τον παρασύρει στο σπίτι και τον σκοτώσει.

Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχη.