Facebook Pixel Γλυκά Νερά - Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη για Γλυκά Νερά: "Ψόφος! Θανατική ποινή για να…" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-05-18 09:20:00

Ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη για Γλυκά Νερά: "Ψόφος! Θανατική ποινή για να…" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
 Ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη για Γλυκά Νερά: "Ψόφος! Θανατική ποινή για να…" (ΦΩΤΟ)

Η γνωστή δημοσιογράφος πήρε ξεκάθαρη θέση για το φρικαλέο έγκλημα στα social media και δεν… μάσησε τα λόγια της. Μάλιστα, ήταν και ιδιαιτέρως σκληρή για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Γλυκά Νερά - Ελεονώρα Μελέτη: Σε κατάσταση σοκ παρακολουθεί όλη η Ελλάδα, πέντε ημέρες μετά, τις εξελίξεις με τη φρικαλέα δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο μωράκι της και παρουσία τους άνδρα της.

Οι ληστές-δολοφόνοι ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί, ωστόσο οι ειδικοί αναλυτές της αστυνομία σαρώνουν την περιοχή για τον εντοπισμό υλικού από κάμερες ασφαλείας, επιχειρώντας να εντοπίσουν «παρείσακτους» στον χώρο και ύποπτα οχήματα

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα πάντως, πήρε ξεκάθαρα θέση για το… μέλλον τον δραστών και χωρίς υπεκφυγές, ζήτησε με σχόλιό της στα social media να επανέλθει η θανατική ποινή. Μάλιστα, σχολίασε σχετικά πως «για να γλιτώσει η κοινωνία από τέτοια περιττώματα, η μόνη τιμωρία που τους αρμόζει είναι ο ΨΟΦΟΣ».

Δείτε τα ποσταρίσματά της:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags