Facebook Pixel Γιώργος Καραϊβάζ: Ατάκα ΒΟΜΒΑ σε τηλεοπτική εκπομπή για τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-07-08 23:29:00

Ατάκα ΒΟΜΒΑ σε τηλεοπτική εκπομπή για τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκα ΒΟΜΒΑ σε τηλεοπτική εκπομπή για τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία εξέλιξη που φέρνει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση της εκτέλεσης του γνωστού δημοσιογράφου.

Γιώργος Καραϊβάζ: Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν από την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αλλά και όσα μετέφερε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μέχρι στιγμής δεν έχουν ούτε ένα στοιχείο για τους δολοφόνους.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση από τις Αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης. Με λυπεί αυτό το γεγονός, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Ο Γιώργος δολοφονήθηκε λόγω της δημιοσγιοραφικής του ιδιοτήτηας. Είναι δεδομένο. Μιλάμε για ένα συμβόλαιο θανάτο. Και φοβάμαι, όπως συμβαίνει τα τελευταία 20 χρόνια στα συμβόλαια θανάτου, ότι και στον Γιώργο δεν θα βρεθεί ένας κατηγορούμενος. Είναι μεγάλο θέμα ότι η Αστυνομία, μετά τις τελευταίες της επιτυχίες, δεν μπορεί να βρει τους δολοφόνος και τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης του Γιώργου. Να σας θυμίσω πάντως, πως ο Γιώργος είχε πληροφορίες και για επίορκους αστυνομικούς γύρω από κάποια θέματα.

Ήξερε πολύ καλά το χώρο της νύχτας, πρόσωπα και καταταστάσεις. Μάλιστα είχε εμπλοκή και σε ένα δικαστήριο, ως μάρτυρας. Όλα αυτά τα στοιχεία με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η μόνη του εμπλοκή ήταν καθαρά σε δημοσιογραφικό επίπεδο, στα θέμτα των δολοφωνιών και των συμβολαίων θανάτων. Ήξερα πρόσωπα και καταστάσεις»

 

Η ατάκα-βόμβα!

Στη συζήτηση πάντως συμμετείχε λίγο αργότερα και ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος έριξε τη… βόμβα με ένα ξεκάθαρο και σαφέστατο υπονοούμενο.

Συγκεκριμένα και όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω στο 10.50, άφησε να εννοηθεί ότι οι δολοφόνοι θα βρεθούν, μόνο ΑΝ κάποιοι το θέλουν. «Αν υπάρχει πραγματική βούληση, πραγματική προσέξτε τι λέω, να εξιχνιαστεί η δολοφονία Καραϊβάζ, θα γίνει αρά ή γρήγορα. Αν υπάρχει όμως πραγματική βούληση…», τόνισε χαρακτηριστικά!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags