Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Ανατροπή με Φιλιππίδη - Άκυρη η απόφαση, όλα τούμπα στη φυλακή - Αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα
Life
| 2021-09-26 13:38:00

Ανατροπή με Φιλιππίδη - Άκυρη η απόφαση, όλα τούμπα στη φυλακή - Αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα

Sportdog Team
Ανατροπή με Φιλιππίδη - Άκυρη η απόφαση, όλα τούμπα στη φυλακή - Αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα

Εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε τα τελευταία 24ωρα με τον γνωστό ηθοποιό, που παραμένει ακόμα στη φυλακή. Κόντρα σε όλες τις πληροφορίες, έρχεται απόφαση που θα προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις. Ποιος θα είναι ο... επόμενος;

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ΣΕΗ δεν πρόκειται να αφήσει έτσι την απόφαση των καναλιών για να μη μεταδίδονται επαναλήψεις σειρών όπου έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κι αυτό γιατί οι διαμαρτυρίες είναι έντονες από πλευράς των ηθοποιών. Αφού χάνουν χρήματα από τις επαναλήψεις και θεωρούν ότι είναι άδικο.

Ήδη το σωματείο ετοιμάζεται για παράσταση διαμαρτυρίας στα κανάλια, προκειμένου να πάρουν πίσω την απόφαση. Ήδη πολλοί ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους μιλούν για λάθος απόφαση. Όμως, δεν φαίνεται να αλλάζουν άποψη οι καναλάρχες. Έτσι τουλάχιστον λένε οι τελευταίες πληροφορίες που διαβάζουμε στο iciao.gr

Όπως επίσης λένε και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο ότι η νέα περίπτωση που ακούγεται σχετικά με το metoo δεν έχει καμία σχέση με όσα ακούγονται. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν. Ή ακούστηκε κάποια στιγμή το όνομά του αλλά μετά… εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η γυναίκα που έκανε έξαλλο on camera τον Χατζηνικολάου: "Μη μας δείρεις - Εγώ φερέφωνο;" (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Αποκάλυψη Νικολέττας Βλαβιανού για καταγγελία μετά τον Φιλιππίδη: "Πήραν τρία κορίτσια και..." (Vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για το πως την επηρέασε ο κορωνοϊός αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πολλοί λένε γιατί δεν βγήκατε να μιλήσετε. Εγώ πάντως δεν είχα κάτι να πω, γιατί είχαμε συνεργαστεί πριν 17 χρόνια. Για δικούς μας λόγους χαθήκαμε, αφού δούλευα αλλού εγώ. Δεν ήμουν στην τηλεόραση, είχα… φάει κάτι αποκλεισμούς για κάποια άλλα θέματα, ήμασταν σε άλλα στέκια γενικότερα.
 


Τώρα όμως, δουλεύαμε στον Πλάτανο ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια και δεν είδα κάτι. Ήταν πολύ ξαφνικό. Και πρέπει να πούμε ότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποιο δικαστήριο. Όχι ότι δεν πιστεύουμε όσα ακούγονται, αλλά τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχει η δικαιοσύνη.

Ήταν ένας ανεμοστρόβιλος. Ελπίζω η νέα σεζόν να ανοίξει νέους δρόμους για όλους. Όλοι πλέον έχουν ένα… κράτημα. Απλά στις δικές μας δουλειές ακούγονται παραπάνω όσα συμβαίνουν, γιατί είμαστε προβεβλημένοι. Το ευχάριστο πάντως είναι πως πλέον έχουν ανοίξει τα στόματα και μιλάνε. Όχι στη δική μας δουλειά. Μου έλεγε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, πως μετά τα όσα έγιναν, τον είχαν πάρει τηλέφωνο τρία κορίτσια από ένα Σούπερ Μάρκετ που μετά από όλο αυτό, βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τον προϊστάμενό τους. Ας σταθούμε εδώ κι ας αφήσουμε στη δικαιοσύνη τα υπόλοιπα»!

Επίσης, η Ελένη Τσολάκη μεταξύ άλλων την ρώτησε και για την αποχώρησή της από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, που προβάλλεται στην ΕΡΤ και η ηθοποιός απάντησε: «Αποχώρησα γιατί δεν θεωρούσα ότι έχει κάτι παραπάνω να μου δώσει εμένα. Κι άλλα παιδιά έφυγαν. Αλλάζει λίγο το σκηνικό».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags