Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης - Δημήτρης Λιγνάδης: Αποκάλυψη για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: Ξέφυγε η κόντρα τους στη φυλακή - Τι ζήτησαν να γίνει (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-12-14 09:00:00

Αποκάλυψη για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: Ξέφυγε η κόντρα τους στη φυλακή - Τι απαίτησαν να γίνει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Φιλιππίδη - Λιγνάδη: Ξέφυγε η κόντρα τους στη φυλακή - Τι απαίτησαν να γίνει (ΦΩΤΟ)

Οι δύο ηθοποιοί παρότι βρίσκονται στην ίδια φυλακή, κρατούν αποστάσεις και σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ, δεν λένε... ούτε γεια. Ποια ήταν η τελευταία εξέλιξη;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατούνται στις φυλακές Τριπόλεως, ωστόσο παρότι βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, δεν έχουν καμία επαφή.

 Οι δύο καλλιτέχνες είναι στον τρίτο θάλαμο των φυλακών στον οποίο διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι, ωστόσο προσπαθούν να μην έχουν καμία επικοινωνία, καθώς οι σχέσεις μεταξύ τους πλέον έχουν φτάσει στα άκρα.

Η εφημερίδα SPirto μάλιστα σε ρεπορτάζ της αναφέρουν πως οι δύο άνδρες αποφεύγουν να συναντηθούν είτε στο εστιατόριο είτε στην αυλή, κάνουν διαφορετικές παρέες, ενώ πρόσφατα ζήτησαν να έχουν όσο γίνονται πιο απομακρυσμένα κελιά!  

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται 279 ημέρες στις φυλακές και ο Πέτρος Φιλιππίδης 133 ημέρες.

Ιδού:


 

Ξέσπασμα Κώστα Πρέκα για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: "Ασήμαντοι, τυχαίοι, εγκληματίες - Όλοι έχουμε... (Vid)

Σε μια εξομολόγηση ζωής προχώρησε ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Πρέκας στην εκπομπή “ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ”. Με φόντο τα μάρμαρα του Ηρωδείου, ο ” Επαναστάτης Ποπολάρος” μίλησε για τα 12 αδέρφια του, που δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή και έχει μείνει τελείως μόνος.

Επίσης ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν πρωταθλητής καταδύσεων στον Ολυμπιακό, στην επαγγελματική “τρικλοποδιά’ που του έβαλε ο Νίκος Κούρκουλος, αλλά και στην δύση του ελληνικού κινηματογράφου, όταν εκείνος ήταν στο απόγειο της δόξας του.

Παράλληλα, μίλησε με πολύ αιχμηρά σχόλια για τους νεότερους συναδέλφους του που ήταν μπλεγμένοι στο Metoo και στις κακοποιητικές συμπεριφορές

.Μιλώντας στην εκπομπή του STAR, ο Κώστας Πρέκας είπε: "Θεωρώ ότι αυτά τα ασήμαντα άτομα έχουν κάνει πολύ κακό στο θέατρο. Τα θεωρώ ασήμαντα διότι δεν αποτελούν απολύτως τίποτα. Είναι δύο φιγούρες τραγικές που δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να εγκληματούν εις βάρος τρίτων. Ως προς τους κυρίους που δεν τους θεωρώ κυρίους, είναι τα δύο αυτά ασήμαντα άτομα που έχουν χαλάσει οικογένειες, παρέες και την πίστη προς το θέατρο. Καλά έκαναν τα θύματα και μίλησαν”.

Δες όσα είπε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags