Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Ψυχρός και ανέκφραστος ο 23χρονος στον εισαγγελέα - Αρνείται τον φόνο - Εντοπίσταν άλλοι 7 δράστες!
Life
| 2022-02-03 13:33:00

Ψυχρός και ανέκφραστος ο 23χρονος στον εισαγγελέα - Αρνείται τον φόνο - Εντοπίσταν άλλοι 7 δράστες!

Sportdog Team
Ψυχρός και ανέκφραστος ο 23χρονος στον εισαγγελέα - Αρνείται τον φόνο - Εντοπίσταν άλλοι 7 δράστες!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του φιλάθλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι κατηγορορίες εναντίον του οπαδού του ΠΑΟΚ και οι επόμενοι που αναζητούνται...

Πολύ κοντά στους συνεργούς του 23χρονου Αλβανού ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού βρίσκεται πλέον η ΕΛ.ΑΣ.

Μάλσιτα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Δίκης", εκτός από τον 23χρονο, έχουν εντοπιστεί και άλλοι 7 δράστες!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το dikografies.blogspot.com, συναυτουργοί στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη θεωρούνται όλοι όσοι έλαβαν μέρος στη δολοφονική επίθεση, που έκοψε το νήμα της ζωής του, στη Θεσσαλονίκη.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Σμυρνής άσκησε ποινική δίωξη, γιά για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, από κοινού. Η δίωξη αφορά και τον τραυματισμό των φίλων του 19χρονου. Παραλληλα ασκήθηκε ποινική δίωξη, γιά επίθεση από πολλούς, από την οποία επήλθε θάνατος, όπως και σωματικές βλάβες. Ακόμη, ασκήθηκε ποινική δίωξη, γιά παράνομη κατοχή όπλων, οπλοφορία, οπλοχρησία. Ολα τα αδικήματα ασκήθηκαν, με την επιβαρυντική περίσταση του αθλητικού νόμου 2725/99, που επισύρει βαρύτατες ποινές

Οπως προκύπτει από το υλικό της δικογραφίας, ο 23χρονος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στο περιστατικό. Την ίδια στάση κράτησε και απέναντι στον εισαγγελέα. Παρέμεινε ψυχρός και ανέκφραστος. Κρατείται και θα απολογηθεί στον ανακριτή. Οι υπόλοιποι αναζητούνται!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags