Facebook Pixel Sportdog.gr | "Αλληλομαχαιρώματα" μεταξύ των κρατουμένων για τη δολοφονία Άλκη - "Έψαχνε εκδίκηση" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-02-11 17:57:00

"Αλληλομαχαιρώματα" μεταξύ των κρατουμένων για τη δολοφονία Άλκη - "Έψαχνε εκδίκηση" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Αλληλομαχαιρώματα" μεταξύ των κρατουμένων για τη δολοφονία Άλκη - "Έψαχνε εκδίκηση" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κρατούσα το αναδιπλούμενο δρεπάνι, με το οποίο όμως, δεν χτύπησα τον 19χρονο Άλκη, αλλά έναν από τους φίλους του, τον οποίο και τραυμάτισα μία φορά στο πόδι», είπε ο 21χρονος!

Από τη μία ο 21χρονος με το δρεπάνι και από την άλλη ο 25χρονος Αθηναίος. Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον αλλά κανείς δεν ομολογεί πως έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στον Άλκη Καμπανό.

Και οι δύο επέβαιναν στο γκρι όχημα που εντόπισε πρώτο την παρέα του Άλκη στα σκαλάκια επί της οδού Γαζή. Ο 21χρονος από το πίσω κάθισμα βγαίνει με το δρεπάνι και ο 25χρονος από τη θέση του συνοδηγού βγαίνει με μαχαίρι τύπου καραμπίτ σαν κι αυτό.

«Να τιμωρηθούν οι δράστες ανάλογα με το τι έχει κάνει ο καθένας»,δήλωσε ο δικηγόρος του 21χρονου, Απόστολος Λύτρας.

Τον «δρεπανοφόρο» της συμπλοκής, τον 21 ετών Ι.Κ. «φωτογράφισαν» σχεδόν όλοι οι συλληφθέντες ως τον δράστη των μαχαιρωμάτων στον Άλκη.

«Σίγουρα τον Ι.Κ τον είδα να χρησιμοποιεί το δρεπάνι, δεν είδα όμως σε ποιο παιδί»,ανέφερε ο 23χρονος Αλβανός.

Ο ίδιος βγήκε χτες στην αντεπίθεση, υποδεικνύοντας άλλον ως τον υπαίτιο της δολοφονίας.

«Έχει υποδείξει τον δράστη που σκότωσε τον Άλκη με μαχαίρι. Ενώ υπέδειξε και το απόμερο σημείο που έκρυψε το μαχαίρι», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται πως ο 25χρονος, επονομαζόμενος και «Αθηναίος», ήταν εκείνος που με ένα μαχαίρι τύπου καράμπιτ κατάφερε το χτύπημα στο πόδι του Άλκη που του έκοψε τη μηριαία αρτηρία.

«Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν συμμετείχα στην ανθρωποκτονία», δήλωσε ο 25χρονος Έλληνας.

Σήμερα απολογείται ο 25χρονος, ο σκληροπυρηνικός χούλιγκαν, ο οποίος σύμφωνα με φιλικό του πρόσωπο είχε παραβατική συμπεριφορά αλλά και μπλεξίματα με ναρκωτικές ουσίες από μικρή ηλικία.

«Δεν είναι σοκαριστικό γιατί το παιδί αυτό ήταν προβληματικό από μικρό. Τελικά αυτό το παιδί εξελίχθηκε πολύ άσχημα. Και έκανε και εμπορία ουσιών εδώ», αποκάλυψε οικογενειακός φίλος του 25χρονου.

Το προφίλ του «Αθηναίου»

Λαμπόγυαλο φαίνεται πως είχε κάνει κατ’ επανάληψη το ξενοδοχείο σε νησί όπου εργαζόταν η μητέρα του όταν ακόμα ήταν ανήλικος.

«Ήταν ένα ατίθασο παιδί έκανε ζημιές. Ερχόταν στο ξενοδοχείο εκεί που δούλευε η μητέρα του και έσπαγε έκανε έριχνε. Από πολύ μικρό, από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχεδόν.
Ο Α.Β. εγκατέλειψε το σχολείο στο Γυμνάσιο και εγκατέλειψε το νησί για να γίνει μάγειρας στην Αθήνα», συμπλήρωσε ο οικογενειακός φίλος του κατηγορουμένου.

Όπως προκύπτει από το προφίλ του στο Facebook υπερηφανευόταν για το γεγονός ότι έχει «βαρύ όνομα» στο χώρο των οργανωμένων οπαδών με δεκάδες αναρτήσεις.

Διατυμπάνιζε πως θα πάρει εκδίκηση

Ο 21 ετών φίλος του από την άλλη, διατυμπάνιζε σύμφωνα με την αστυνομία,πως θα πάρει εκδίκηση για τον τραυματισμό του στο μάτι στα επεισόδια του 2019.

«Κρατούσα το αναδιπλούμενο δρεπάνι, με το οποίο όμως, δεν χτύπησα τον 19χρονο Άλκη, αλλά έναν από τους φίλους του, τον οποίο και τραυμάτισα μία φορά στο πόδι», είπε ο 21χρονος.

Την ώρα που ο ένας τα ρίχνει στον άλλον, η ιατροδικαστική εξέταση του Άλκη έδειξε πως δεν υπήρξε μόνο ένα χτύπημα από έναν δράστη αλλά πολλαπλά θανατηφόρα από πολλούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του αστυνομικού ρεπόρτερ, Μαρίνου Αλειφέρη, ο 21χρονος στην χθεσινή του απολογία, αποκάλυψε το όνομα «Ντίνος» και αφορά τον  οδηγό του αυτοκινήτου που εντόπισε την παρέα του Άλκη,στην οδό Γαζή.

Πρόκειται για ένα άτομο ελληνικής καταγωγής, περίπου 25 ετών, και ύψος 1.80.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags