Facebook Pixel Ρούλα Πισπιρίγκου - Αγγελική Νικολούλη: Ντοκουμέντο: Ρούλα Πισπιρίγκου το 2015 για εκπομπή Νικολούλη - "Μη κάνετε παιδιά, να πεθάνετε μάνα και πατέρας"!
Life
| 2022-03-31 09:00:00

Ρούλα Πισπιρίγκου το 2015 για εκπομπή της Νικολούλη-"Μη κάνετε παιδιά, να πεθάνετε μάνα και πατέρας"

Sportdog Team
Ρούλα Πισπιρίγκου το 2015 για εκπομπή της Νικολούλη-"Μη κάνετε παιδιά, να πεθάνετε μάνα και πατέρας"

Φωτογραφία ντοκουμέντο για όσα είχε δημοσιεύσει η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα πριν μερικά χρόνια, παρακολουθώντας το "Φως το Τούνελ", για την συγκλονιστική δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον πατέρα της... 
 

Η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε προχωρήσει σε μία αιχμηρή ανάρτηση στο facebook σε μία υπόθεση παιδοκτονίας.

Συγκεκριμένα, της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία. Δράστης της δολοφονίας είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο πατέρας της 27χρονης Άννυ, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της μητέρας της 4χρονης όπως επίσης και ακόμη ενός 70χρονου.

Ο 27χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η καταγγελία της μητέρας έγινε στις 24 Απριλίου, όπως ανέφερε η Αστυνομία. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες και οι δύο γονείς έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις.

Όπως αναφέρθηκε, η μητέρα είχε ταξιδέψει στη Γερμανία κατά τις ημέρες του Πάσχα, ενώ το ανήλικο κοριτσάκι διέμενε με τον πατέρα του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο πατέρας δολοφόνησε τη μικρή Άννυ με ειδεχθή τρόπο. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αίματος σε διάφορα αντικείμενα στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα καθώς και σε κατασχεμένο μαχαίρι του δράστη.

Από το χρόνο που διαπράχθηκε το έγκλημα αλλά και από τον τρόπο που διαπράχθηκε είναι αδύνατη η εύρεση μελών του σώματός της.

Από 8 έως 9 Απριλίου 2015 ο 27χρονος δολοφόνησε την ανήλικη και εξαφάνισε το σώμα της. Από την εξέταση διαπιστώθηκε η παρουσία αίματος του παιδιού σε κατασχεμένα αντικειμένα και χώρους του διαμερίσματος επί της οδού Μιχαήλ Βόδα. Μετά τη δολοφονία της 4χρονης κόρης του ο δολοφόνος πατέρας πούλησε και το καροτσάκι.

Όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η μητέρα της τετράχρονης δεν γνώριζε, με βάση τα στοιχεία της προανάκρισης, για το θάνατο της κόρης της.

H Ρούλα Πισπιρίγκου λοιπόν, που συνελήφθη την Τετάρτη δυνάμει εντάλματος για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, είχε γράψει στα social media μετά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για αυτό το θέμα, τα παρακάτω:

 


 

 

Δείτε τη σχετική εκπομπή:

 

 

Βόμβες Κατερινόπουλου: "Η Ρούλα σε 8-10 ώρες θα ομολογήσει ότι σκότωσε και τα τρία παιδιά"

Από το απόγευμα της Τετάρτης, 30.03.2022, όταν έγινε γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ το σπίτι της στην Πάτρα «πολιορκήθηκε» από εξαγριωμένο πλήθος και φυσικά στα social media επικράτησε ο κακός χαμός με σωρεία υβριστικών σχολίων.

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση μίλησε στο Star ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος… απασφάλισε.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει το έγκλημα, απάντησε: «Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί. Αλλά από ό, τι μπορώ έτσι να εκτιμήσω, αν αυτή εξεταστεί 8-10 ώρες, όχι μόνο θα ομολογήσει το πού βρήκε την κεταμίνη, αλλά και πώς θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί είμαι πεπεισμένος πλέον έφυγαν από τα χέρια της. Και δεν το λέω εγώ, το έχουν πει και οι γιατροί γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους. Κοντός ψαλμός αλληλούια».

Για να συνεχίσει: «Τώρα είναι η αρχή του τέλους αυτού του δράματος. Αυτά τα οποία έγιναν, έγιναν μόνο από αυτήν; Ποιοι της χορήγησαν αυτή την κεταμίνη; Βέβαια πριν κάποιες δεκαετίες αυτή η ουσία κυκλοφορούσε ακόμα – ακόμα και στα κτηνιατρικά φάρμακα γιατί πάρα πολλοί κτηνοτρόφοι εφοδιάζονταν κεταμίνες για να θανατώσουν ζώα που ήταν γηρασμένα. Δεν ξέρω αν ακόμα έχουν. Και μην ξεχνάτε ότι και οι παλιοί χρήστες ναρκωτικών όταν είχαν έλλειψη, κάναν χρήση τέτοιας ουσίας σε μικρές δόσεις όμως. Είναι μία ναρκωτική ουσία η οποία γίνεται τοξική με την υπερδοσολογία όπως έγινε εδώ».

Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags