Facebook Pixel Θανάσης Κατερινόπουλος - Πάτρα: Δεν έχει πέσει ποτέ έξω: Η πρόβλεψη Κατερινόπουλου για Μάνο Δασκαλάκη παγώνει το χαμόγελό του!
Life
| 2022-04-20 09:20:00

Δεν έχει πέσει ποτέ έξω: Η πρόβλεψη Κατερινόπουλου για Μάνο Δασκαλάκη παγώνει το χαμόγελό του!

Sportdog Team
Δεν έχει πέσει ποτέ έξω: Η πρόβλεψη Κατερινόπουλου για Μάνο Δασκαλάκη παγώνει το χαμόγελό του!

"Πανηγυρίζει" η Αστυνομία για τους καυγάδες τους On camera, έρχονται άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση. Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών και γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου "δεν είναι ηλίθια";

Η έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα συνεχίζεται και τα στοιχεία δεν αποκλείουν το μωρό να είχε ασφυκτικό θάνατο. Την ίδια στιγμή παραμένει στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Σχολιάζοντας την υπόθεση ο Θανάσης Κατερινόπουλος προανήγγειλε συνταρακτικές αποκαλύψεις. Μιλώντας στο δελτίο του Star για τις ουσίες στο ιατρικό βαλιτσάκι είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πολύ έξυπνη για να κάνει παραγγελία της κεταμίνης από το διαδίκτυο.

«Oι ιατρικές γνώσεις της κ. Πισπιρίγκου υποκατέστησαν και τις γνώσεις των γιατρών. Ξέρει πάρα πολλά, δεν είναι ηλίθια, είναι πάρα πολύ έξυπνη να δώσει μια παραγγελία μέσω διαδικτύου για να προμηθευτεί την οποιαδήποτε ουσία. Αυτές οι παραγγελίες πιστώνονται πάντα με πιστωτική κάρτα, εκεί υπάρχουν πάντα τα στοιχεία της ταυτότητας. Η ουσία δόθηκε στα χέρια της από την μαύρη αγορά. Ως κατηγορούμενη θα μπορούσε να λέει ό,τι θέλει. Ένας γιατρός όμως δε θα μπορούσε να δώσει μια τέτοια ουσία στο κοριτσάκι αφού είχε καταλήξει» είπε.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει αποφασίσει να πετάει τη μπάλα στη μία πλευρά και ο Μάνος Δασκαλάκης στην άλλη, αλλά κάποια στιγμή οι μπάλες και θα βρεθούν στο κέντρο και υποθέτω ότι θα συγκρουστούν. Κάτι κρύβουν και οι δύο» ανέφερε.

Όπως είπε ο κ. Κατερινόπουλος «η ένταση με τον Μάνο Δασκαλάκη βοηθά τις Αρχές. Πολύ σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και θα δέσει, κι ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι θάνατοι δύο ακόμη κοριτσιών. Τα τάμπλετ τα κινητά είναι μάρτυρες ανήλικοι, δεν εκβιάζονται, δεν διαψεύδονται. Ένας γονέας που βλέπει το παιδί του να χάνεται, δεν ψάχνει τα αναισθητικά στο διαδίκτυο. Εδώ έχουμε δύο γονείς που χάνουν το τρίτο παιδί και μετά από λίγες εβδομάδες πάει στα μπουζούκια».

 


 

Την έδωσε ένα μήνα πριν: Το στοιχείο που έκανε τον Κατερινόπουλο να λύσει τον γρίφο της Πάτρας

Σε σύλληψη μετατράπηκε πριν μερικές ημέρες η προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ύστερα από τον εντοπισμό κεταμίνης στο αίμα της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, η οποία πέθανε μυστηριωδώς τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε συνέντευξή του, έναν περίπου μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχε υποστηρίξει πως οι συλλήψεις ήταν θέμα χρόνου για την υπόθεση αυτή, καθώς η Αστυνομία είχε πλέον αρκετά στοιχεία στα χέρια της σχετικά με το τι ακριβώς έχει συμβεί στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας.

Είχε πέσει, όμως, απολύτως μέσα και σε ό,τι αφορά στον τρόπο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας Όπως είχε σχολιάσει, ο εφιάλτης «χτυπούσε τα Σαββατοκύριακα» μέσα στα νοσοκομεία, ενώ είχε τονίσει ότι ο δράστης «σκότωσε τα παιδιά με ένεση…».

«Στην ανάκριση, θα σπάσει. Η αστυνομία τα ξέρει όλα. Θέμα χρόνου η σύλληψη για το τριπλό έγκλημα», υποστήριξε ο κ. Κατερινόπουλος στο «Μακελειό».

Ποιο ήταν, όμως, το στοιχείο εκείνο που έκανε τον Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία να δηλώνει πεπεισμένος πως ο θάνατος των παιδιών δεν ήταν παρά εγκληματική ενέργεια; 

Το ότι είχε αποκλειστεί το γονιδιακό πρόβλημα, καθώς αν συνέβαινε κάτι παθολογικό στη Μαλένα, την Ίριδα και τη Τζωρτζίνα, θα είχε πεθάνει πρώτα η 9χρονη Τζωρτζίνα, μετά η 3,5 ετών Μαλένα και τελευταία η 6 μηνών Ίριδα.

Να σημειωθεί ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα πιθανότατα μέσω του ορού ή της πεταλούδας, γι’ αυτό και κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό στο νοσοκομείο. Οι γιατροί από τη μεριά τους, κατέστησαν σαφές πως δεν είχαν χορηγήσει στη μικρούλα κανένα φάρμακο που περιείχε τη συγκεκριμένη ουσία, στοιχείο που οδήγησε τελικά στη σύλληψη της Πισπιρίγκου.

 

Στρίμωξε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Κατερινόπουλος - Έβαλε τα κλάματα με την ερώτηση (Vid)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή της στον θάνατο της Τζωρτζίνας και ζητεί ανιχνευτή ψεύδους για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της. Η μητέρα της, Ελένη Πισπιρίγκου, επιμένει να στηρίζει την κόρη της, παρά την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα να προφυλακιστεί. Ομως, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, που είχε πει πρώτος μαζί με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ότι πίσω από τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα, κρύβεται εγκληματική ενέργεια, ξέρει πώς να κάνει ερωτήσεις.

Μία τέτοια ερώτηση έφερε σε δύσκολη θέση τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε κλάματα στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Σας βλέπουμε να μιλάτε στα κανάλια, γιατί δεν έχουν μιλήσει και οι συμπέθεροι; Τους γνωρίζετε τόσα χρόνια. Γι΄ αυτό σας ρώτησα. Πού είναι οι συμπέθεροι; Δεν έχουν πόνο;», ρώτησε ο πολύπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Ελένη Πισπιρίγκου: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και αμέσως πρόσθεσε ότι μπορεί να έχουν πάρει αυτή τη γραμμή από τους δικηγόρους τους.

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Δεν μπορεί να μην ξέρετε, είστε συμπεθέροι τόσα χρόνια».

 

Ελένη Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα δεν μπορούσε να κάνει κακό στα παιδιά»

Πάντως, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στο Star, επέμεινε ότι η κόρη της είναι αθώα. «Μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά ποτέ στα παιδιά. Τα αγαπούσε, ήταν πρότυπο μητέρας. Της Μαλένας της είχε μεγάλη αδυναμία. Όταν ήρθε η Ίριδα ήταν θείο δώρο για τη Ρούλα. Η Τζωρτζίνα ήταν όλος της εαυτός».

Μέχρι σήμερα οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη δεν έχουν πάρει δημόσια θέση για τον θάνατο των τριών παιδιών και τις εξελίξεις που θέτουν τη νύφη τους ως κατηγορούμενη για δολοφονία της 9χρονη εγγονής τους. «Πιστεύω ότι είναι γραμμή του δικηγόρου τους να μην μιλάνε. Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί έχουν αυτή τη στάση. Τη στάση του κ. Δασκαλάκη δεν μπορώ να την κρίνω εγώ», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε σχετικά με όσα είπε στην κατηγορούμενη ο εν διαστάσει σύζυγός της. «Της έλεγε στο τηλέφωνο ότι τα κάνω όλα ψέματα και πίσω σου θα είμαι εγώ. Τον αγαπά παθολογικά. Το παιδί μου είναι στις φυλακές ο κ. Δασκαλάκης είναι έξω».



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή τη δολοφόνο που ξεμπρόστιασε η Αγγελική Νικολούλη αντέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου (Vid)
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags