Facebook Pixel Θανάσης Κατερινόπουλος - Αγγελική Νικολούλη: Βόμβα Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά - Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ξανά στην Αγγελική Νικολούλη (vid)
Life
| 2022-05-14 10:56:00

Βόμβα Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά - Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ξανά στην Αγγελική Νικολούλη (vid)

Sportdog Team
Βόμβα Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά - Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ξανά στην Αγγελική Νικολούλη (vid)

Η τελευταία του παρουσία στο πάνελ ήταν όταν η εκπομπή ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και αποκάλυψε τον λόγο που δεν βγήκε ξανά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο κ. Κατερινόπουλος αποκάλυψε ότι σταμάτησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη εξαιτίας των όσων έλεγε και υπονοούσε για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Ο κ. Κατερινόπουλος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη τα τελευταία χρόνια.

Η τελευταία του παρουσία στο πάνελ ήταν όταν η εκπομπή ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη. Ξαφνικά, όμως, οι εμφανίσεις του στην εκπομπή σταμάτησαν και πλέον ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνεργάζεται με το Star.

«Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Της Αγγελικής μας…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος δεν ανέφερε το όνομά της. «Ναι, της Αγγελικής. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…» ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός.

 

 

Βόμβα Κατερινόπουλου: "Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Καραϊβάζ - Άτομα με κύρος στην κοινωνία"! (Vid)

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί «χτύπημα» κατά της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του Τύπου, όπως ζητά να χαρακτηριστεί και η οικογένειά του.

Στην ερώτηση για το αν ήταν τρομοκρατικό χτύπημα, ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, απάντησε πως πίσω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκεται το οργανωμένο έγκλημα.

Ερωτηθείς σχετικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε ξεκάθαρα:

«Ο Γιώργος ήταν φίλος και είχα την τύχη να τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πριν καν γίνω πρόεδρος των αξιωματικών.

Είναι έργο του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση. Οργανωμένο έγκλημα είναι πίσω από την δολοφονία του Γιώργου ΚαραΪβάζ.

Δεν χρειάζεται να το αναλύσω. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε κάποιους κακοποιούς που βρίσκονται μέσα στη φυλακή.

Κάποιοι συμμετέχουν στις οργανωμένες ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος και άτομα που έχουν ένα κύρος σ’ αυτή την κοινωνία και δέχονται τα σέβη των ανθρώπων αυτής της κοινωνίας».

Παράλληλα ωστόσο υπογράμμισε πως δεν υπάρχει διεθνής νομικός όρος που να δίνει τον σαφή ορισμό της τρομοκρατίας, ώστε με συγκεκριμένα κριτήρια να ενταχθεί ή όχι κάποια πράξη τρομοκρατία:

«Δεν υπάρχει κανένας νομικός όρος που να λέει τι είναι τρομοκρατία. Παγκοσμίως. Ουδέποτε έδωσαν έναν ορισμό τι είναι τρομοκρατία.

Άρα είναι στην ευχέρεια της ελληνικής πολιτείας να το εντάξει όπου γουστάρει.

Είναι οργανωμένο έγκλημα. Ποιος μου λέει πως πίσω από το οργανωμένο έγκλημα ή κάποια ποσά από το οργανωμένο έγκλημα δεν καταλήγουν και σε κάποιες τρομοκρατικές οργανώσεις»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags