Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα βόμβα Τριανταφυλλόπουλου για Πισπιρίγκου και... επίθεση: "Άρρωστοι! Κάτι δεν έχει αποκαλυφθεί"
Life
| 2022-05-31 15:35:00

Νέα βόμβα Τριανταφυλλόπουλου για Πισπιρίγκου και... επίθεση: "Άρρωστοι! Κάτι δεν έχει αποκαλυφθεί"

Sportdog Team
Νέα βόμβα Τριανταφυλλόπουλου για Πισπιρίγκου και... επίθεση: "Άρρωστοι! Κάτι δεν έχει αποκαλυφθεί"

Ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσιάζει νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας και απαντάει στις επιθέσεις που δέχεται στο social media. Σε ποιους τα... χώνει άγρια;

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξελίξεις που αναμένεται να προκαλέσουν ανατροπή γύρω την υπόθεση της Πάτρας, αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ασκηθούν νέες διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου, για εγκληματικές ενέργειες που αφορούν τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της, ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, θα βρεθεί ενώπιων της ανακρίτριας προκειμένου να δώσει σημαντικά στοιχεία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, Ρούλα Κουσκουρή, η οποία επικοινώνησε με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο ίδιος επιβεβαίωσε την πληροφορία και δήλωσε ότι τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο το οποίο είχε εμπλοκή στη νοσηλεία της 9χρονης, σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία. Ο δημοσιογράφος είπε ότι είναι πρόθυμος να καταθέσει τη μαρτυρία.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο και του ζήτησε να καταθέσει αυτά τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Τότε, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε: «Ναι με μεγάλη χαρά, γιατί έχω στοιχεία που θα αποκαλύψουν τις ευθύνες που έχουν οι γιατροί σε αυτή την υπόθεση». 

Μετά τον τεράστιο ντόρο που δημιουργήθηκε και τις… επιθέσεις που δέχθηκε στα social, ο Τριανταφυλλόπουλος τοποθετήθηκε εκ νέου στο θέμα και… άναψε φωτιές.

 

Δείτε την ανάρτησή του και όσα είπε κυρίως στα σχόλια:

 

Άγρια επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Περρή - "O γελωτοποιός του Θέμου και οι… βίζιτες"! (ΦΩΤΟ)

Ένας νέος πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στα media και μάλιστα με… ακραίες εκφράσεις.

Συγκεκριμένα, προ ημερών ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατά του έτερου δημοσιογράφου Βαγγέλη Περρή, μέσα από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με μία ανάρτηση “φωτιά” με πολλά υπονοούμενα στο Twitter, ο Τριανταφυλλόπουλος χαρακτήρισε τον Βαγγέλη Περρή ως «ειδικό στις τηλεοπτικές βίζιτες», με αφορμή σχόλιό του στις τοποθετήσεις του Τριανταφυλλόπουλου για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Ο γελωτοποιός του Θέμου μου είπαν ότι έγραψε πως ο πάτος δεν έχει τέλος αναφερόμενος σε πρόσφατο σχόλιο μου για την υποθεση Πισπιριγκου. Θα τον συμβούλευα να συνεχίσει να ασχολείται με τις τηλεοπτικές βίζιτες (ειδικός) και να αφήσει το ρεπορτάζ σε εκείνους που ξέρουν. Ευχαριστώ», έγραψε ο Τριανταφυλλόπουλος.

Να θυμήσουμε πως ο Βαγγέλης Περρής ήταν για πολλά χρόνια συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη και υπήρξε και βασικό στέλεχος στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, οταν εκδόθηκε απο τους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Θέμο Αναστασιάδη.

Η συνέχεια επί των social media…



 

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος "τέλειωσε" τον Μάνο Δασκαλάκη με ένα ΒΙΝΤΕΟ - "Μου είπε ότι..."

 

Ακόμη και μέσα από τη φυλακή, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να καθορίσει τον ρόλο του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

Η 33χρονη, φερόμενη ως παιδοκτόνος προς το παρόν, δεν δίστασε να αποκαλύψει σε σύντομη τηλεοπτική συνέντευξή της ότι ο Μάνος φοβάται πως θα συλληφθεί και ο ίδιος μετά από εκείνη ή ακόμη και ο πατέρας του. «Ο Μάνος μού είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία. Ετσι θα τον πάρουν για δουλειά και θα μπορέσει να έχει χρήματα για να μου δίνει. Απ’ ό,τι κατάλαβα, θα δηλώσει: “Εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου, κι από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω”. Εσείς (σ.σ.: η Δικαιοσύνη) θα ορίσετε την ποινή της και θα αποδείξετε ότι ισχύει αυτό που λέτε, όχι εγώ».

Το Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε με τον πατέρα των τριών άτυχων κοριτσιών στην Πάτρα, ο οποίος και ξέσπασε κατά των γιατρών που είχαν ζητήσει την ψυχολογική εκτίμηση της Ρούλας.

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό κάτι και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά αλλά μιας και το καταλάβανε τι έκαναν; Αν αναρωτιόμουν τι έγινε με τα παιδιά, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα τη στήριζα μέχρι τέλους; Όχι, δεν σκέφτηκα τίποτα. Αυτά που μου μετέφερε η Ρούλα ήταν ότι χρειάζονταν εξετάσεις περαιτέρω για το γονιαδιακό πρόβλημα», είπε ο Δασκαλάκης και συνέχισε:

«Όταν μας ανακοινώσανε ότι έφυγε η Ίριδα, εγώ τα έχασα τελείως, έπεσα κάτω, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν τα πόδια μου και η Ρούλα σπάραζε και εκεί, έκλαιγε ασταμάτητα. Ήρθαν να μας πάρουν κατάθεση μας είπαν ηρεμήστε θα σας πάρουμε άλλη στιγμή… Στο δεύτερο παιδί μίλαγα με έναν φίλο και του έλεγα ότι δεν αισθάνομαι καλά. Του έλεγε ότι θέλω να με βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα να πάω σε έναν γιατρό», τόνισε ο πατέρας της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας και εξήγησε πως έχει στην κατοχή του ηχητικό μήνυμα με απειλές της Ρούλας και εάν χρειαστεί θα το παραδώσει στις αρχές.»

 Μάλιστα, σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης, ρωτήθηκε από την Αγγελική Νικολούλη για τα τηλεφωνήματα που έκανε σε δημοσιογράφους, μεταξύ αυτών και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, να ώστε να κατεβάσουν δημοσιεύματα σχετικά με τον θάνατο των κοριτσιών, πριν πάρει έκταση το θέμα.

Ο ίδιος το διέψευσε και παρουσίασε μία διαφορετική ιστορία, όμως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αντέδρασε άμεσα και τον… έβαλε στο θέση του.

Ιδού τι δημοσίευσε στα social media:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags