Facebook Pixel Ρούλα Πισπιρίγκου - Πάτρα: Αποκάλυψη Μαρακάκη για Πάτρα - "Τσιμενταρισμένη υπόθεση" - Έτσι θέλει να βγει από τη φυλακή η Ρούλα!
Life
| 2022-07-24 08:47:00

Αποκάλυψη Μαρακάκη για Πάτρα - "Τσιμενταρισμένη υπόθεση" - Έτσι θέλει να βγει από τη φυλακή η Ρούλα!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μαρακάκη για Πάτρα - "Τσιμενταρισμένη υπόθεση" - Έτσι θέλει να βγει από τη φυλακή η Ρούλα!

Γιατί η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών κλήθηκε ξανά σε νέα κατάθεση και τα στοιχεία που αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για την υπόθεση. 

Ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συλλέξει το τμήμα Ανθρωποκτονιών για το «δέσιμο» του κατηγορητηρίου στην υπόθεση της Πάτρας θα πρέπει να θεωρούνται στέρεα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

«Αποτελεί έκπληξη ότι υπάρχει και νέο κατηγορητήριο που αφορά το περιστατικό της Τζωρτζίνας» ανέφερε ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι η έρευνα των αρχών, η οποία μπορεί να είχε καθυστέρηση, τελικά απέδωσε σοβαρά στοιχεία κι έτσι οι ανακριτικές αρχές ξανακαλούν την Ρούλα Πισπιρίγκου σε νέα κατάθεση.

«Οι διαπιστώσεις του τμήματος Ανθρωποκτονιών που πλέον αποτελούν το αντικείμενο της δικογραφίας είναι ”τσιμενταρισμένες”, σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη», είπε ο κ. Μαρακάκης θέλοντας να τονίσει ότι τουλάχιστον η υπόθεση της Τζωρτζίνας ειναι «δεμένη» από την πλευρά των ανακριτικών αρχών.

Σχετικά με την πορεία της δίκης έκανε την εκτίμηση ότι θα είναι μία δίκη πραγματογνωμόνων, με την πλευρά της κατηγορούμενης να έχει για σημαία της τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών και από την άλλη πλευρά, η Πολιτεία, να χρησιμοποιεί τα πορίσματα Καλόγρηα – Καρακούκη. 

 

 

Σάλος στο twitter με τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Η ομοιότητα με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (ΦΩΤΟ)

Με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό... σαν χαμένη, έφυγε το μεσημέρι της Τετάρτης, από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων  η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε ξανά σήμερα στα δικαστήρια , προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, όταν το παιδί νοσηλεύονταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Η 33χρονη, που βρίσκεται προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο για τη δολοφονία με κεταμίνη του παιδιού στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού»,  πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. 

Η 33χρονη φανερά αδυνατισμένη, ζήτησε από την αρμόδια ανακριτική αρχή χρόνο να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της για το νέο αυτό κακούργημα που της απαγγέλθηκε.

Αυτό ωστόσο που ξεχώρισε, παρά τη μάσκα για τον κορωνοϊό που φορούσε, ήταν το απόκοσμο βλέμμα της. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, φαίνεται... να μην κουνάει βλέφαρο, δείχνοντας ίσως βυθισμένη στις σκέψεις της, σαν να μην έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και για τι κατηγορείται...

Δείτε τα σχόλια στο twitter:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags