Facebook Pixel Ρούλα Πισπιρίγκου - Τένια Μακρή: "Καταδίκασε" τη Ρούλα Πισπιρίγκου η Τένια Μακρή - "Γι’ αυτό θυσίασε τα παιδιά - Κάνει την αθώα..."!
Life
| 2022-07-25 09:00:00

"Καταδίκασε" τη Ρούλα Πισπιρίγκου η Τένια Μακρή - "Γι’ αυτό θυσίασε τα παιδιά - Κάνει την αθώα..."!

Sportdog Team
"Καταδίκασε" τη Ρούλα Πισπιρίγκου η Τένια Μακρή - "Γι’ αυτό θυσίασε τα παιδιά - Κάνει την αθώα..."!

Ξεκάθαρη η γνωστή ψυχολόγος για τη φυλακισμένη μητέρα, η οποία κατηγορείται για τον χαμό των τριών παιδιών της!

Στην αθωότητά της επιμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, να δηλώνει ότι η εντολέας του είναι έκπληκτη από τη στάση που κρατά ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και για τη νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, όπως τόνισε ο δικηγόρος του.

«Η εντολέας μου αισθάνεται έκπληξη για την πρόθεση αυτή για τον πρόσθετο λόγο πως σε πολλά από τα προηγούμενα καρδιακά επεισόδια του παιδιού στην Πάτρα ήταν παρών (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης) και τα είδε με τα μάτια του και υπάρχει απορία πώς θα υπάρξει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας. Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει γίνει ποτέ καμία εγκληματική ενέργεια εναντίον των παιδιών του» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί τη Δευτέρα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την περίοδο που η μικρή νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας

Η γνωστή ψυχολόγος πάντως, Τένια Μακρή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας αρχικά την «φιγούρα» της Ρούλας Πισπιρίγκου και το παγωμένο βλέμμα της, ανέφερε: «Δεν θα μπορούσε να είχε ένα άλλο βλέμμα, αφού υπήρχαν γύρω της και αρκετοί αστυνομικοί. Δεν θα μπορούσε να βγει περιχαρής με το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Είναι μία προσωπικότητα με συνειδητότήτα. Ξέρει καλά τι έχει κάνει, αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει να αποδείξει ότι είναι αθώα.

Οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν καλά τι έχουν κάνει, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να σώσουν και τον εαυτό τους».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφους, για το πώς μπορεί να αισθάνεται μία γυναίκα που έχει χάσει τρία παιδιά, η κυρία Μακρή σχολίασε: «Μη χρησιμοποιείται το ρήμα χάσει. Ήθελε να φύγουν τα παιδιά από τη ζωή, δεν τα έχασε. Τα παιδιά αυτά έπρεπε να θυσιαστούν, γιατί είχε άλλα πράγματα στο μυαλό της. Άλλους στόχους. Εκείνη κατά τη δική της άποψη δεν τα έχασε, έπρεπε να θυσιαστούν. Αυτό θα έλεγε και η ίδια.

Είναι μία γυναίκα φοβισμένη, που δεν ξέρει που πατάει και πού βρίσκεται, αυτό δείχνουν και οι φωτογραφίες της».

 

Αποκάλυψη Μαρακάκη για Πάτρα - "Τσιμενταρισμένη υπόθεση" - Έτσι θέλει να βγει από τη φυλακή η Ρούλα!

Ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συλλέξει το τμήμα Ανθρωποκτονιών για το «δέσιμο» του κατηγορητηρίου στην υπόθεση της Πάτρας θα πρέπει να θεωρούνται στέρεα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

«Αποτελεί έκπληξη ότι υπάρχει και νέο κατηγορητήριο που αφορά το περιστατικό της Τζωρτζίνας» ανέφερε ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι η έρευνα των αρχών, η οποία μπορεί να είχε καθυστέρηση, τελικά απέδωσε σοβαρά στοιχεία κι έτσι οι ανακριτικές αρχές ξανακαλούν την Ρούλα Πισπιρίγκου σε νέα κατάθεση.

«Οι διαπιστώσεις του τμήματος Ανθρωποκτονιών που πλέον αποτελούν το αντικείμενο της δικογραφίας είναι ”τσιμενταρισμένες”, σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη», είπε ο κ. Μαρακάκης θέλοντας να τονίσει ότι τουλάχιστον η υπόθεση της Τζωρτζίνας ειναι «δεμένη» από την πλευρά των ανακριτικών αρχών.

Σχετικά με την πορεία της δίκης έκανε την εκτίμηση ότι θα είναι μία δίκη πραγματογνωμόνων, με την πλευρά της κατηγορούμενης να έχει για σημαία της τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών και από την άλλη πλευρά, η Πολιτεία, να χρησιμοποιεί τα πορίσματα Καλόγρηα – Καρακούκη. 

 

 

Σάλος στο twitter με τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Η ομοιότητα με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (ΦΩΤΟ)

Με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό... σαν χαμένη, έφυγε το μεσημέρι της Τετάρτης, από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων  η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε ξανά σήμερα στα δικαστήρια , προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, όταν το παιδί νοσηλεύονταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Η 33χρονη, που βρίσκεται προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο για τη δολοφονία με κεταμίνη του παιδιού στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού»,  πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. 

Η 33χρονη φανερά αδυνατισμένη, ζήτησε από την αρμόδια ανακριτική αρχή χρόνο να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της για το νέο αυτό κακούργημα που της απαγγέλθηκε.

Αυτό ωστόσο που ξεχώρισε, παρά τη μάσκα για τον κορωνοϊό που φορούσε, ήταν το απόκοσμο βλέμμα της. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, φαίνεται... να μην κουνάει βλέφαρο, δείχνοντας ίσως βυθισμένη στις σκέψεις της, σαν να μην έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και για τι κατηγορείται...

Δείτε τα σχόλια στο twitter:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags