Facebook Pixel Γιώργος Καραϊβάζ: Εντολή Μητσοτάκη για την υπόθεση Καραϊβάζ - "Πάρτε αμέσως τον…" - Οι εξελίξεις με τους δολοφόνους!
Life
| 2022-09-14 09:00:00

Εντολή Μητσοτάκη για την υπόθεση Καραϊβάζ - "Πάρτε αμέσως τον…" - Οι εξελίξεις με τους δολοφόνους!

Sportdog Team
Εντολή Μητσοτάκη για την υπόθεση Καραϊβάζ - "Πάρτε αμέσως τον…" - Οι εξελίξεις με τους δολοφόνους!

Η παρέμβαση του πρωθυπουργού για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και τι συμβαίνει με την Έρευνα της Αστυνομίας 17 μήνες μετά την εκτέλεση του άτυχου δημοσιογράφου.

Δεκαεπτά μήνες πέρασαν από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, κι όμως οι έρευνες των Αρχών παραμένουν άκαρπες, όσον αφορά το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του δημοσιογράφου.

Μάλιστα, χθες υπήρξε και μία συνάντηση της συζύγου του αδικοχαμένου δημοσιογράφου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, προκειμένου να ενημερωθεί για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία άφηνε αιχμές τόσο για την πορεία των ερευνών, όσο και για ελλιπή ενημέρωση από την ηγεσία του Υπουργείου, αλλά και τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπήρξε και μία ακόμα μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως η πεθερά του Γιώργου Καραϊβάζ είχε βρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Καλαμάτα και του ζήτησε να παρέμβει ώστε να υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση και αυτός της απάντησε, να πάρει τηλέφωνο τον Υπουργό Προστασίας και να του πει πως με «εντολή Πρωθυπουργού να συναντήσει τη χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου και να την ενημερώσει».

Παρών λοιπόν σε αυτή τη συνάντηση ήταν και ο δικηγόρος της οικογένειας, κύριος Απόστολος Λύτρας ο οποίος σε τοποθέτησή του στην εκπομπή του STAR, ανέφερε πως «δεν γνωρίζω ποιες είναι οι εξελίξεις και αν η δικογραφία έχει μπει στο αρχείο. Αν δεν καταλήξει κάπου η έρευνα, θα με προβληματίσει»!

 

 

«Έρευνα μέχρι να βρεθούν οι δολοφόνοι»

«Η εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη είναι μία, πάγια και ξεκάθαρη: Καμία διερεύνηση υπόθεσης δολοφονίας δε σταματά εάν δεν εξιχνιαστεί πλήρως, δεν εντοπιστούν οι υπαίτιοι και αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Η ίδια εντολή ισχύει, προφανώς, και για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, που διαχειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση ανθρωποκτονίας», ανέφεραν κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, πρόσθεσαν πως: «Κάθε απώλεια ζωής είναι μία τραγωδία. Ένας πόνος ψυχής και μια αγιάτρευτη πληγή για πολλές οικογένειες, αλλά και για την ίδια την κοινωνία. Η έρευνα σε όλες -ανεξαιρέτως- τις υποθέσεις θα φθάσει μέχρι τέλους. Μέχρι να φωτιστεί και η τελευταία λεπτομέρεια, μέχρι να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, μέχρι να βρεθούν οι δράστες. Όσος καιρός και να περάσει. Είναι ζήτημα ήθους, είναι ζήτημα συνείδησης, είναι ζήτημα πολιτισμού, είναι ζήτημα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, είναι ζήτημα Δικαιοσύνης».

 

 

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για τους δολοφόνους του Καραϊβάζ - "Γόνοι γνωστών οικογενειών..." (Vid)

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ασχολήθηκαν για ακόμη μία φορά με την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβαζ, καθώς ακόμη και σήμερα, ένα χρόνο και μετά δεν έχει βρεθεί λύση στο ποιος κρύβεται από πίσω.

Οι νέες εικασίες για τη δολοφονία του Καραϊβαζ

Πιο συγκεκριμένα ο εν πρώην ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε πως μπορεί να υπάρχει συσχετισμός και εμπλοκή της τρομοκρατίας, καθώς ο αείμνηστος δημοσιογράφος έγραφε αρκετά για αυτά τα θέματα, με το οργανωμένο έγκλημα, και αναρωτιέται αν οι Αρχές έχουν εξετάσει αυτή την παράμετρο.

«Μένουν ερωτηματικά. Ο Γιώργος ήταν δημοσιογράφος που έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα που είχαν σχέση με υποθέσεις τρομοκρατίας, είχε γράψει εκατοντάδες άρθρα που αφορούσαν το οργανωμένο έγκλημα. Ας ψάξουν να βρουν τα κείμενά του στις εφημερίδες. Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο; Είναι γνωστό ότι τα τελευταία 15-20 χρόνια υπάρχει μια διασύνδεση διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος ή άτομα που κινούνται στο οργανωμένο έγκλημα…», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι γνωστό, υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις, ότι και γόνοι ευυπόληπτων οικογενειών εμπλέκονται μαζί τους. Κάποιοι καταδικάστηκαν κιόλας. Άλλοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μη πω και άλλα. Έχει υπάρξει άραγε συνεργασία Ανθρωποκτονιών με την Αντιτρομοκρατική σε αυτό το κομμάτι; Μπορούμε να αποκλείσουμε τη διασύνδεση; Μήπως εκεί συναντάμε δυσκολίες και δεν έχουμε εξέλιξη; Γράφουν εύκολα συναντιόταν με τον Στεφανάκο, τον Κολοκυθάκο και άλλους. Εύκολα γράφονται και εύκολα κάποιοι τα πιστεύουν. Σε λίγο θα πουν ότι είχε και πέντε πολυκατοικίες.

Η υπόθεση πάντως ακόμα δεν έφτασε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ήταν ένας δημοσιογράφος που ασχολήθηκε ειδικά σε θέματα τρομοκρατίας. Εκατοντάδες άρθρα και μάλιστα μετά τη «17 Νοέμβρη» τα συζητούσαμε μαζί. Θα ήθελε να παρακαλέσουν να δουν και αυτό το κομμάτι και να συνεργαστούν οι δύο υπηρεσίες, εάν δεν συνεργάζονται. Δεν το ξέρουμε. Μήπως φτάσουμε επιτέλους σε μία άκρη»!  

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags