Facebook Pixel Νίκος Ευαγγελάτος - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Το… "εγκληματικό λάθος" των Ευαγγελάτου-Λαμπροπούλου στην υπόθεση βιασμού - "Θα είχαμε νεκρό"!
Life
| 2022-10-14 09:00:00

Το… "εγκληματικό λάθος" Ευαγγελάτου-Λαμπροπούλου στην υπόθεση βιασμού - "Θα είχαμε νεκρό"!

Sportdog Team
Το… "εγκληματικό λάθος" Ευαγγελάτου-Λαμπροπούλου στην υπόθεση βιασμού - "Θα είχαμε νεκρό"!

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έγινε On camera με αφορμή τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση με τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό την οποία εξέδιδε κιόλας ένας 53χρονος.

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της δωδεκάχρονης στον Κολωνό ήρθαν στο φως τις τελευταίες ώρες.

O αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, ανέφερε αρχικά ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη 3 – 4 ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεση, τονίζουν ότι τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας της ανήλικης έχουν προκύψει από τις συνομιλίες και από δεδομένα που ανταλλάσσονται σε κινητά τηλεφώνα. Υπάρχουν στοιχεία που ανακύπτουν και από την κατάθεση της 12χρονης, όπως και φαίνεται να υπάρχουν αναφορές και στοιχεία για χρήματα που έδινε το κορίτσι προς τη μητέρα του, πράγμα που απλώς επιβαρύνει τη θέση της.

Ζητούμενο προκύπτει και από το προφίλ που λειτουργούσε σαν προσκλητήριο των παιδόφιλων πελατών για την δωδεκάχρονη. Η εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής, είναι ότι ο 53χρονος ήταν ο διαχειριστής του προφίλ».

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή, έκανε λόγο για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Ξεκινήσαμε από ψηλά και δυνατά, ήδη στα χεριά μας έχουμε τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας και τη φερόμενη ως υπαρχηγό. Αν ο 53χρονος είναι αρχηγός του κυκλώματος, τότε θα είναι και αυτή υπαρχηγός γιατί είναι σίγουρο ότι αν αποδειχθεί ότι συνεπικουρούσε, έκανε τις δουλειές μαζί του, έπαιρνε χρήματα, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως υπαρχηγό.

Δε θα αφήσουμε πέτρα πάνω σε πέτρα, είναι πολύ σοβαρό. Είναι ανάστατη όλη η κοινωνία, έχουμε πάθει σοκ. Όποιος είναι υπαίτιος, θα πιαστεί και πρέπει να πιαστεί. Ποιος θα τολμούσε οπόταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην υπόθεση, έστω και ένα μόριο αυτής να κρυφτεί».

 

 

Πάντως, λίγες ώρες νωρίτερα, ο κύριος Μπαλάσκας… πέταξε τις σπόντες του για τους Νίκο Ευαγγελάτο και Βασίλη Λαμπρόπουλο. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Katerina», ζήτησε από δημοσιογράφους και εκπομπές (που δεν θέλησε να αναφέρει, αλλά τις… φωτογράφισε) να μην ενημερώνουν για τις συλλήψεις που αναμένεται να γίνουν εντός ολίγων λεπτών, καθώς μπορεί να εξελιχθούν άσχημα οι καταστάσεις. Αναφερόταν προφανώς στην αποκλειστική είδηση που έδωσε ο Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του Ευαγγελάτου το μεσημέρι της Τετάρτης σε live σύνδεση στο MEGA, σχετικά με την επικείμενη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, η οποία σύμφωνα με διαρροές από το περιβάλλον της σκέφτηκε μέχρι και την αυτοκτονία!

Προφανώς πάντως και δεν πρόκειται για λάθος των δύο δημοσιογράφων, αλλά για μία αποκλειστική είδηση, σε μία υπόθεση που απασχολή όλη την Ελλάδα....

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags