Facebook Pixel Φίλιππος Σοφιανός - Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Φίλιππος Σοφιανός... τέλειωσε τον Λιγνάδη με μία πρόταση - Πρόβλεψη βόμβα για τη δίκη του (Vid)
Life
| 2022-10-31 09:00:00

Ο Φίλιππος Σοφιανός... τέλειωσε τον Λιγνάδη με μία πρόταση - Πρόβλεψη βόμβα για τη δίκη του (Vid)

Sportdog Team
Ο Φίλιππος Σοφιανός... τέλειωσε τον Λιγνάδη με μία πρόταση - Πρόβλεψη βόμβα για τη δίκη του (Vid)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον συνάδελφό του, ενώ παράλληλα σχολίασε για τις εξελίξεις που θα έρθουν προσεχώς στην υπόθεση!

Όλα όσα ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου σχολίασε με λόγο αιχμηρό ο Φίλιππος Σοφιανός όταν βρέθηκε καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN.

«Με φοβίζει ειλικρινά σήμερα ο χώρος μας. Έχει πέσει πολύ μελάνι από πολλές σουπιές, όχι άδικα, νομοτελειακά όπως έχει πέσει μελάνι και στην πολιτική ζωή του τόπου. Δηλαδή την θολούρα που υπάρχει δεν θα μπορούσε να την γλιτώσει το θέατρο.

Αν σκεφτείς ότι, όταν βγήκα εγώ το ’80 από το Εθνικό θέατρο, έβγαιναν 40 ηθοποιοί τον χρόνο και τώρα βγαίνουν 800 ή 1400, αυτό το αρχιπέλαγος της διάδοσης της πληροφορίας είναι φρίκη» παραδέχθηκε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ως συστημικό ον είχε μια συστημική δίκη. Κανένας στον οποίο έχει απαγγελθεί κατηγορία για δώδεκα χρόνια φυλάκισης δεν βγαίνει έξω.

Για παιδεραστία! Είναι βαριά, παιδιά, αυτά τα πράγματα! Και φαντάζομαι ότι διαλαλούσαν τα ΜΜΕ ότι αθωώθηκε για τους δύο αλλά πόσοι άλλοι δεν πήγαν; Για αυτο θεωρώ ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα

«Προσωπικά δεν έχω δει τέτοια πράγματα στον χώρο, εάν τα έβλεπα σίγουρα θα πάταγα πόδι. Το θέατρο είναι μια δουλειά που παίζει… μπαλάκια του ακροβάτη με τις ψυχές των ανθρώπων και εκεί δεν μπορεί να υπάρχειο τακτ. Μερικές φορές εκτροχιάζονται τα πράγματα γιατί το επιβάλλει, η στιγμή, η δουλειά και η αγωνία αλλά ότι γίνεται πάνω στη σκηνή, θεωρώ, ότι είναι νόμιμο» συμπλήρωσε ο Φίλιππος Σοφιανός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

 

 


Θυμίζουμε, ότι σε παλιότερες τοποθετήσεις του, είχε πει σχετικά με την υπόθεση Φιλιππίδη: «Προφανώς η δράση του Πέτρου ήταν πλούσια. Δεν γίνεται ξαφνικά να εμφανίζονται άνθρωποι στο δικαστήριο ό,τι τους έρθει στο κεφάλι. Υπάρχει αποχρών λόγος να το κάνουν. Κατά συνέπεια αυτό δείχνει ένα στίγμα, ένα μήκος κύματος. Δεν στέκεται η αντιπαράθεση του Πέτρου ότι το έκαναν αυτό γιατί ήθελαν να συνάψουν ερωτική σχέση μαζί του και εκείνος δεν ήθελε. Να συμβεί σε μια περίπτωση, σε δύο…» ανέφερε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ανθρώπους να θέλεις να γκρεμίσεις και να εφεύρεις τέτοια πράγματα από το κεφάλι σου».

«Η περιρρέουσα αντίληψη του κόσμου είναι ‘Τα ‘θελε ο κ…ος σου”»

Είχε ακούσει όμως ποτέ ο Φίλιππος Σοφιανός τέτοιες πράγματα; «Ειλικρινά όχι. Είναι πραγματικά αυτό που λες ‘πέφτω από τα σύννεφα’. Όταν φτάνει ένας άνθρωπος να βγει δημόσια και να καταγγείλει κάτι, το πράγμα θέλει πολύ σεβασμό. Είναι ζόρικο πράγμα και ειδικά σε τέτοια πράγματα […] O κόσμος τα κακοβλέπει τα θύματα. Η περιρρέουσα αντίληψη του κόσμου είναι ‘Τα ‘θελε ο κ…ος σου”. Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Αυτή η νοσηρότητα που περιφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι θλιβερή» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Για αυτόν είχα ακούσει ότι έχει αδυναμία στα αγοράκια»

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σημείωσε: «Για αυτόν είχα ακούσει ότι έχει αδυναμία στα αγοράκια. Το ξέραμε αυτό ότι είχε αδυναμία στα αγοράκια. Ήταν απορίας άξιο πως ήταν διευθυντής στη σχολή του Εθνικού […] Ο Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος του συστήματος […] Σημασία έχει ότι ένας άνθρωπος που είναι συστημικός δικάζεται από το ίδιο το σύστημα. Ήδη ο Κούγιας την έχει ξεφτιλίσει τη δίκη».

 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags