Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Βασίλης Λαμπρόπουλος: "Πόλεμος" για Πισπιρίγκου - Ο Λαμπρόπουλος διαψεύδει Κούγια - Ο γενετιστής θα κρίνει τη δίκη! (Vid)
Life
| 2023-01-12 09:20:00

"Πόλεμος" για Πισπιρίγκου - Ο Λαμπρόπουλος διαψεύδει Κούγια - Ο γενετιστής θα κρίνει τη δίκη! (Vid)

Sportdog Team
"Πόλεμος" για Πισπιρίγκου - Ο Λαμπρόπουλος διαψεύδει Κούγια - Ο γενετιστής θα κρίνει τη δίκη! (Vid)

Τα όσα ισχυρίζεται η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν φαίνεται να ισχύουν, βάσει των τελευταίων ρεπορτάζ, ενώ στην κρίσιμη δίκη αναμένεται να εμφανιστεί ένας νέος μάρτυρας-κλειδί!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε χθες στην ανακρίτρια με σκοπό να καταθέσει για τις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο δικηγόρος της 34χρονης, ο κ. Κούγιας, έχει προχωρήσει σε αιτήματα εξαίρεσης δικαστικών λειτουργών, έχει στραφεί κατά νομικών,  έχει θέσει αμφισβήτηση για την έρευνα μέχρι τώρα και πλέον οδεύουμε προς ένα αίτημα εξαίρεσης της Ανακρίτριας.

Αμφισβητούνται όλοι οι παράγοντες της δίκης, οι μάρτυρες, οι καταθέσεις, οι δικαστικοί λειτουργοί, οι προηγούμενοι δικηγόροι της κ. Πισπιρίγκου.

Εντύπωση κάνει πως ζητάει άρση απορρήτου του τηλεφώνου της κ. Σπηλιοπούλου, της ιατροδικαστού που εποπτεύει τα άλλα ιατροδικαστικά πορίσματα, γνωματεύει επ’ αυτόν και είναι ουσιαστικά σύμβουλος των Ανακριτών.

Εάν γίνει δεκτό το αίτημα για άρση τηλεφωνικού απορρήτου, δε θα αναπαραχθούν οι συνομιλίες που μπορεί να έχει. Θα γίνει ένα αίτημα για το εάν επικοινώνησε με το Α ή Β πρόσωπο.

«Όχι» στο αυτοάνοσο λένε οι ιατροδικαστές

Επιχειρείται από τη πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, να διατυπωθεί άποψη πως τα παιδιά έχουν πεθάνει από κάποιο άλλο σύνδρομο δηλαδή από παθολογικά αίτια, όχι από καρδιά γατί έχει απορριφθεί αλλά υπάρχει ένα σύνδρομο μεταβολικό που σχετίζεται με το ήπαρ, τον πνεύμονα ή το συκώτι.

Σύμφωνα με τον κύκλο ερευνών και τις δικογραφίες, από τις καταθέσεις των γιατρών του Ωνασείου και με έναν γενετιστή, ο οποίος θα καταθέσει στη δίκη για τη Τζωρτζίνα, έχουν εξεταστεί τα δυο βασικά σύνδρομα που οδηγούν σε αιφνίδιο θάνατο παιδιών.

Αυτά είναι τα αναπνευστικά και τα καρδιακά σε πρώτο λόγο. Τα αναπνευστικά σύνδρομα έχουν εξεταστεί εξονυχιστικά και δεν υπήρχε κανένα κληρονομικό νόσημα.

Εάν υποτεθεί σύνδρομο άλλων οργάνων πάλι απορρίπτεται διότι δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν αιφνίδιο θάνατο ή λοιμώξεις μακράς διαρκείας, οι οποίες θα γινόντουσαν αντιληπτές. Οι ιατροδικαστές και οι γιατροί εκτιμούν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάποιο αυτοάνοσο.

Η δίκη της Τζωρτζίνας θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουάριου.

 
 

Αγνώριστη η Πισπιρίγκου! Δεν την καταλάβαμε – Έχασε κιλά, έβαψε μαλλί (ΦΩΤΟ)

Ήταν αγνώριστη και δεν μπορούσαμε να την καταλάβουμε! Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στο εδώλιο σήμερα στις 9:40 από πάνοπλους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας μεταγωγών.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της ήταν τρομερή. Έχασε κιλά και προσήλθε στα δικαστήρια με βαμμένο και περιποιημένο μαλλί.

Πριν καθίσει στη θέση της κατηγορούμενης κοίταξε προς τα έδρανα του ακροατηρίου αναζητώντας με το βλέμμα της τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος είχε προσέλθει από νωρίς στο δικαστήριο και κάθισε στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου.

Ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε, να αναβληθεί η δίκη για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο συνήγορος ζήτησε ρητή δικάσιμο μετά τον Απρίλιο του 2023. Ωστόσο το αίτημα αυτό απορρίφθηκε από το δικαστήριο, η πρόεδρος του οποίου είπε: «τα κωλύματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με διακοπή, πρώτιστο μέλημα του δικαστηρίου είναι η απονομή της δικαιοσύνης. Η κατηγορούμενη πρέπει να δικαστεί, χωρίς να πρέπει να παραμένει στη φυλακή επειδή δεν λήγει άμεσα το 18μηνο. Είναι σεβαστά τα προβλήματα υγείας και τα άλλα κωλύματα, αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν με διακοπή».

Πρακτικά, η πρόεδρος πρότεινε η δίκη να συνεχιστεί σε εύλογο σύντομο χρονικό διάστημα και όχι σε τρεις μήνες, όπως ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags