Facebook Pixel Γιώργος Καραϊβάζ - Γιώργος Καρατζαφέρης: Άνοιξαν στόματα - Αποκαλύψεις Καρατζαφέρη για την εκτέλεση Καραϊβάζ - "Τους έπιασα πολύ ψηλά να…"
Life
| 2023-02-05 09:41:00

Άνοιξαν στόματα - Αποκαλύψεις Καρατζαφέρη για την εκτέλεση Καραϊβάζ - "Τους έπιασα πολύ ψηλά να…"

Sportdog Team
 Άνοιξαν στόματα - Αποκαλύψεις Καρατζαφέρη για την εκτέλεση Καραϊβάζ - "Τους έπιασα πολύ ψηλά να…"

Ο πρώην Υπουργός μίλησε για τους δολοφόνους του γνωστού δημοσιογράφους και τους λόγους που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Επιτέλους, η υπόθεση φαίνεται να προχωράει!

Την εκτίμησή του για τις Εθνικές εκλογές διατύπωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και τη σύνδεση της Greek Mafia με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Στις δεύτερες εκλογές η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη»

Σε ερώτηση για την εκτίμησή του σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, ο Γιώργος Καρατζφέρης εκτίμησε ότι η ΝΔ θα κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά από 6 μονάδες.

Στις δεύτερες εκλογές η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε επίσης ότι μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει γκρίνια και θα τεθεί θέμα ηγεσία για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Βελόπουλος δεν είναι από Δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ»

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να χάσει ψήφους η ΝΔ από το κόμμα του Βελόπουλου είπε: «Ο κ. Βελόπουλος δεν είναι από Δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996 για να τον φέρω στον Εβερτ και μου λέει "αυτός είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής". Δεν είναι κακό αυτό».

O Γιώργος Καρατζαφέρης απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ και Ελληνικής Λύσης εξηγώντας πως: «Είναι πολύ σοβαρός ο κ. Μητσοτάκης για να προβεί σε τέτοια πράγματα. Μην μπλέκουμε πράγματα επειδή οι δικοί μου προέρχονται από την ίδια φύτρα. Είναι άλλο σε σχέση με Αδωνι, Βορίδη και Πλεύρη».

«Ο Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά»

Μάλιστα όπως είπε «o Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του. Θέλουν να τον "κοντύνουν" για να μπορούν να τον ελέγξουν. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι πρωθυπουργός το καλοκαίρι».

 

O Γιώργος Καρατζαφέρης συμπλήρωσε: «Δείτε τον Ερντογάν. Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόσο πολύ το όνομα ενός Έλληνα πρωθυπουργού. Σημαίνει πως ο Ερντογάν τα έχει βρει δύσκολα μαζί του».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «η κυρία Τσαπανίδου είναι ώριμη δημοσιογραφικά, αλλά ανώριμη πολιτικά».

Παράλληλα σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως: «Το χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ. Δεν βλέπω να είναι πιο δύσκολος ο Ανδρουλάκης απ' ότι ο Βενιζέλος στον Σαμαρά». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, έκανε λόγο για «παλιανθρωπιά» του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις στο πρόσωπο του Νικου Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολίασε και το θέμα με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Όπως είπε «είναι απορριπτέος από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορεί όμως και από τη Δημοκρατία. Πρέπει να τον αφήσουν να κατέβει» και... δικαιολόγησε την άποψή του λέγοντας πως «προτιμώ ένα ροτβάιλερ στον κήπο, παρά μια οχιά μέσα στο σπίτι».

«Αν μαζευτούν αυτά τα κόμματα και κάνουν 10% τότε θα κάνει κυβέρνηση με 35%. Αν δεν κατέβει ο Κασιδιάρης θα πάρει λίγους η Νέα Δημοκρατία», είπε για τα μικρά δεξιά κόμματα.

Αποκάλυψη για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Σχετικά με τη διαφθορά στην αστυνομία και τη συνεργασία με τη Greek MAFIA ανέφερε: «Δεν είναι σημερινό, 40 χρόνια το θυμάμαι. Και η δολοφονία του Καραϊβάζ έχω την αίσθηση είναι απότοκο αυτής της συνεργασίας. Καιρός να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο να σπάσει αυτό που συμβαίνει, έχει βαθιές ρίζες. Είναι παραπάνω από τα κλιμάκια της Αστυνομίας. Έχω πιάσει μοτοσοκλιτεστή να μαζεύει λεφτά το βράδυ, για να τα πάει… ψηλά. Παλιά αυτά, επί ΠΑΣΟΚ. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη για να καθαρίσει όλο αυτό».

 

"Θα βρεθούν οι δολοφόνοι του Καραϊβάζ" - Νέα στοιχεία στην έρευνα - Αποκάλυψη πρώην αξιωματικού!

Το σκηνικό θανάτου στήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ επέστρεφε στο σπίτι του από τον τηλεοπτικό σταθμό Star όπου εργαζόταν. Τότε ήταν που έπεσε νεκρός από τα πυρά δύο επιβαινόντων σε δίκυκλο. Κατά γενική ομολογία πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία από το οργανωμένο έγκλημα για τις δημοσιογραφικές έρευνες του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων, το όπλο των εκτελεστών κρατούσε ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας. Άνοιξε πυρ κατά του δημοσιογράφου όσο ακόμα η μοτοσικλέτα βρισκόταν εν κινήσει και στη συνέχεια αποβιβάστηκε συνεχίζοντας να τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση.

Τις μέρες που επακολούθησαν, η υπόθεση Καραϊβάζ ήταν το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, με τα εθνικά και διεθνή ΜΜΕ να στρέφουν την προσοχή τους στο αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη και στην βίαιη προσπάθεια φίμωσης μιας ελεύθερης φωνής.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την δολοφονική επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου, ενώ ο τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δήλωσε αποφασιστικά ότι πολύ σύντομα οι δολοφόνοι θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός, όπως ανέφερε ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοϊδης, του είχε δώσει ρητή εντολή οι έρευνες για την υπόθεση να επισπευστούν στο μέγιστο.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητες από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star, οι έρευνες της υπόθεσης συνεχίζονται κανονικά και βασίζονται στην απόλυτη μυστικότητα.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνης ο πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης. Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI και πρώην διευθυντής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ανέφερε σε σχετική του τοποθέτηση: «Δεν είναι τυχαίο που αυτή τη στιγμή συσπειρώνονται όλοι, μετά από τόσο καιρό. Δεν είναι τυχαίο που γίνονται κάποιες ενέργειες και που οι έρευνες έχουν προχωρήσει. Κάτι ακούγεται, κάτι θετικό κινείται στην ατμόσφαιρα. Εγώ έχω να πω ένα πράγμα, ότι οι δολοφόνοι θα βρεθούν»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags