Facebook Pixel Ρούλα Πισπιρίγκου - Πάτρα: Μεγάλη ανατροπή με Ρούλα Πισπιρίγκου - "Τρέμει" ο Δασκαλάκης - "Αύριο το πρωί ελεύθερη..." (Vid)
Life
| 2023-02-07 09:40:00

Μεγάλη ανατροπή με Ρούλα Πισπιρίγκου - "Τρέμει" ο Δασκαλάκης - "Αύριο το πρωί ελεύθερη..." (Vid)

Sportdog Team
Μεγάλη ανατροπή με Ρούλα Πισπιρίγκου - "Τρέμει" ο Δασκαλάκης - "Αύριο το πρωί ελεύθερη..." (Vid)

Πώς η μητέρα που έχει κατηγορηθεί για τους φόνους των τριών παιδιών της, μπορεί να βρεθεί εκτός φυλακής!

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει ως μοναδική κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον Αλέξη Κούγια, όπως δήλωσε ο Μπαλάσκας, να βάζει στο κάδρο ένα ακόμη πρόσωπο.

Επιπλέον, όπως εξήγησε ο ίδιος, «είναι αξιοπερίεργο για όλους η μεγάλη πρεμούρα του Μάνου Δασκαλάκη μήπως και καταπέσουν οι κατηγορίες και αφεθεί ελεύθερη η Πισπιρίγκου. Δεν μπορώ να το καταλάβω, ξέρει ο ίδιος τον λόγο. Ξαφνικά έχει γίνει απίστευτα πολέμιος και δείχνει μία σοβαρή ανησυχία μήπως και καταπέσει η μητέρα».

Όσον αφορά την κεταμίνη, ο Αλέξης Κούγιας πρόκειται να πατήσει στη φονικότητά της. «Αν καταπέσει η κεταμίνη, τότε η μητέρα θα είναι έξω».

 

 

Άφωνος ο Λιάγκας με Πισπιρίγκου: "Αδυνατισμένη, με νέο μαλλί, φόρεμα - Πρώτη φορά που..." (ΦΩΤΟ)

 

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι η μοναδική κατηγορούμενη στη δίκη που ξεκίνησε στην Αθήνα, αλλά τον συνήγορό της να υποστηρίζει ότι «στις 7 του μήνα θα υπάρχει άλλος κατηγορούμενος».

Την ίδια ώρα, το δικαστήριο θα κληθεί να αποφανθεί για το θάνατο της 9χρονης με τις κατηγορίες που αποδίδονται στη μητέρα της να είναι η ανθρωποκτονία με κεταμίνη, αλλά και η απόπειρα ανθρωποκτονίας του ίδιου παιδιού.

Προφανώς με το θέμα ασχολούνται ξανά όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης, ενώ οι Πρωινές βγάζουν και «Live» συνδέσεις από τα δικαστήρια. Αυτό συνέβη λοιπόν και με το Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου έδειξε την άφιξη της Ρούλας Πισπιρίγκου χωρίς να βάλει φίλτρο στο πρόσωπό της.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την ανανεωμένη εικόνα της. «Βλέπουμε καθαρό πλάνο της κυρίας Ρούλας Πισπιρίγκου. Να πω κάτι, πρώτη φορά την βλέπουμε τόσο καθαρά. Φοράει μάσκα, ντυμένη στα μαύρα και αδυνατισμένη. Πολύ πιο κομψή, περιποιημένη, καλοντυμένη. Δεν την είχαμε ξαναδεί έτσι ούτε στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της ούτε όταν πήγαινε στον ανακριτή. Είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν μιλάω μόνο με τα κιλά. Ακόμα και το μαλλί είναι καλοχτενισμένο και το φόρεμα πολύ ωραίο. Καμία σχέση με το παρελθόν. Έχει αλλάξει τελείως! Είναι μία άλλη Πισπιρίγκου, μία άλλη γυναίκα. Καμία σχέση με πριν. Προφανώς και αυτή και οι συγγενείς της, ακολουθούν κάποιες συμβουλές από τον κύριο Κούγια που τις εκπροσωπεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε φωτογραφίες!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags