Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκάλυψη ΣΟΚ για Φιλιππίδη - Δίπλα στο σπίτι του, κοντά στην Κηφισίας, η "επίθεση" σε νεαρή ηθοποιό!
Life
| 2023-02-14 09:00:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ για Φιλιππίδη - Δίπλα στο σπίτι του και στην Κηφισίας, η "επίθεση" σε νεαρή ηθοποιό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη ΣΟΚ για Φιλιππίδη - Δίπλα στο σπίτι του και στην Κηφισίας, η "επίθεση" σε νεαρή ηθοποιό!

Άγνωστες λεπτομέρειες της υπόθεσης είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Πού βρισκόταν το περιβόητο οικόπεδο, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα και όσα ανέφερε ο δικηγόρος της; Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι! Όσα είπε ο Ανδρέας Βαγγόπουλος στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Η μία από τις δύο καταδικες του Πέτρου Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, αφορά στην επίθεση σε βάρος νεαρής ηθοποιού το 2014, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το θύμα είχε συναντηθεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη για να συζητήσουν την πιθανότητα να βρει ένα ρόλο, όμως όταν την γυρνούσε στο σπίτι της, έστριψε απότομα με το αυτοκίνητο σε ένα άδειο οικόπεδο, όπου αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η τρίτη καταγγέλλουσα είχε καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η φωνή της ακούστηκε μία φορά στο δικαστήριο, όταν ο συνήγορός της υποστήριξε πως το οικόπεδο που έγινε η επίθεση, ηταν απέναντι από το σπίτι του Πετρου Φιλιππίδη. Κάτι που είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της υπεράσπισης, αλλά και της οικογένειας του ηθοποιού, που αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να της επιτέθηκε δίπλα στο σπίτι του. Τότε η καταγγέλλουσα πήρε το λόγο…

“Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω το χώρο…Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτό το δρόμο μου θύμισε κάτι. Ξεκίνησα με γνώμονα το δρόμο που με είχε βγάλει στην Λεωφόρο Κηφισίας. Όταν πέρασα από εκεί λέω “θα ξαναπεράσω γιατί κάτι μου θυμίζει”. Πέρασα τρεις φορές. Φαίνεται σαν να τελειώνει ο δρόμος. Υπάρχουν δέντρα, δεν έχει μεζονέτες δίπλα. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί. Μετά έμαθα ότι στο σημείο που υπέδειξα ήταν το σπίτι του κ. Φιλιππίδη, όταν προσκόμισα στο δικηγόρο μου τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τράβηξα. Θα μπορούσα να συνεχίσω να λέω ότι δεν το έχω βρει. Ήξερα ότι θα μου πείτε πως είναι δυνατό να με πήγε σε αυτό το μέρος, αλλά ήρθα να πω την αλήθεια.”.

Η πλευρά Φιλιππίδη υποστήριξε πως είχε συναινετικές ερωτικές επαφές με την καταγγέλλουσα, το δικαστήριο όμως υιοθέτησε ομόφωνα την καταγγελία της, οπως είχε εισηγηθεί και η εισαγγελέας.

Δείτε όσα  αποκάλυψε για τη δίκη ο δικηγόρης της, Ανδρέας Βαγγόπουλος, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου ήταν καλεσμένος.

 

Κάνει το επόμενο βήμα ο Φιλιππίδης - Η μεγάλη απόφαση μετά την καταδίκη - Έβγαλε πολλά χρήματα!

Στη τελική ευθεία έφτασε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τις ποινές που αποδίδονται στον κατηγορούμενο να έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ο ίδιος πρόκειται να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του ενώ σκοπεύει να συνεχίσει τη δικαστική μάχη.

Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών.

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να έχει αναστέλλουσα δύναμη ή έφεση που άσκησε. Έτσι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι το εφετείο.

Η απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και της δημοσιογράφου, Γιώτας Κηπουρού, στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται μέχρι σήμερα η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου με την οποία αποφάσισαν να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας πίσω την πολυτελή μεζονέτα τους στο παλαιό Ψυχικό.

Μάλιστα κατάφεραν να την πουλήσουν έναντι ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού, με το οποίο ξεπληρώθηκαν τα χρέη που υπήρχαν σε εφορία και τράπεζα.

Όσο για το θέατρο και την τηλεόραση ο Πέτρος Φιλιππίδης γνωρίζει πολύ καλά πως δεν υπάρχει χώρος για αυτόν. Σήμερα ο ίδιος, παρόλο που νιώθει ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου στο σκέλος που αφορά την αθώωση του δηλώνει μέσω των συνηγόρων του πως θα συνεχίσει τη μάχη και σε δεύτερο βαθμό προκειμένου να δικαιωθεί πλήρως.

Πηγή: koolnews.gr

Το απόλυτο τρικ Φιλιππίδη για να αθωωθεί - 10 κάμερες και δεν το πρόσεξε κανείς τόσους μήνες (Vid)

Η δίκη Φιλιππίδη φτάνει στο τέλος της και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου και θα γνωστοποιηθεί το αν ο γνωστός ηθοποιός είναι αθώος ή ένοχος, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Είναι γνωστό ότι η πρόταση της εισαγγελέως είναι αθωωτική για το βιασμό, αλλά καταδικαστική για τις απόπειρες βιασμού.

Για το θέμα μίλησε ο νομικός και εκπρόσωπος της τρίτης καταγγέλλουσας, Πέτρος Βαγγόπουλος, δίνοντας τη δική του οπτική για την κατάληξη της υπόθεσης.

«Και η απόπειρα βιασμού είναι πολύ σοβαρό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος που επισύρει ποινή καθείρξεως. Η διαφορά με την πρώτη πράξη είναι ότι εκείνη ήταν τετελεσμένη, ενώ σε αυτή την πρόλαβε να ολοκληρωθεί από εξωτερική αίτια. Στη δική μου περίπτωση, μέσα στο αυτοκίνητο ο κατηγορούμενος δεν υπαναχώρησε επειδή το μετάνιωσε, αλλά επειδή εξωτερικά αίτια που τον εμπόδισαν για να μην προχωρήσει στο βιασμό», είπε αρχικά, σχολιάζοντας στη συνέχεια την εισαγγελική πρόταση:

«Η εισαγγελική πρόταση για την περίπτωσή μας είναι εξαιρετική και πιστεύουμε ότι το δικαστήριο με το αποδεικτικό υλικό που υπάρχει, έχει έναν μονόδρομο. Τα αδικήματα είναι κατά συρροή για τις απόπειρες του 2010 και του 2014 μιλάμε για 2 κατ’ ελάχιστον χρόνια φυλάκισης ως 8 χρόνια κάθειρξης. Αν υπάρχει ελαφρυντικό από 1 ως 8».

Τέλος, προχώρησε σε μια εκτίμηση: «Θα επιβληθεί μια ποινή βάσης και θα προστεθεί ένα μέρος από τη δεύτερη πράξη και θα συγχωνευτεί σε μια συνολική ποινή που θα του επιβληθεί. Οι ποινές για πάνω από 5 χρόνια κάθειρξης δεν αναστέλλονται. Δίνει ο νόμος όμως το δικαίωμα να έχει ανασταλτική δύναμη η έφεση που θα ασκήσει η πλευρά Φιλιππίδη και το δικαστήριο ερευνά αν θα τον αφήσει ελεύθερο μέχρι το εφετείο. Σαν τον Λιγνάδη δηλαδή».

Παράλληλα, ανέφερε πως η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, ενώ αποκάλυψε κι ένα… τρικ του γνωστού ηθοποιού. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης σε όλη τη διάρκεια της δίκης όλους αυτούς τους μήνες, εμφανίζεται πάντα στο δικαστήριο με το ίδιο κοστούμι. "Άραγε ένας τέτοιος ηθοποιός δεν έχει δεύτερο παντελόνι να φορέσει;", ανέφερε χαρακτηριστικά και υποστήριξε πως αυτό γίνεται βάσει πλάνου, ώστε να δείξουν στην έδρα σε πόσο άθλια οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο κατηγορούμενος ηθοποιός!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 7.10:

 

Γι’ αυτό εξοργίστηκε με τον Μπέζο ο Φιλιππίδης - Χοντρό σκηνικό με την γυναίκα του - Πίκρα από Ρέμο!

H ξαφνική κόντρα του Γιάννη Μπέζου με τον Πέτρο Φιλιππίδη μπορεί να ξένισε πολλούς αλλά έχει αρχή και τέλος. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο Αντώνης Ρέμος…

Είναι γνωστή η κουμπαριά του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Γιάννη Μπέζο. Αυτό που ίσως είναι λιγότερο γνωστό, είναι η φιλία που είχαν ο Αντώνης Ρέμος με τον πρωταγωνιστή. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν ο Φιλιππίδης να απευθυνθεί για βοήθεια στην περιπέτειά του και σε αυτούς.

Όλα άρχισαν πριν από ένα μήνα, περίπου. Τότε η σύζυγος του Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, επικοινώνησε προσωπικά και τον Μπέζο και τον Ρέμο και τους παρακάλεσε να παρευρεθούν τουλάχιστον στη δίκη αν δεν μπορούν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για συμπαράσταση έτσι ώστε ο Φιλιππίδης να μπορέσει να αντιστρέψει το κλίμα με την παρουσία του κουμπάρου του και του φίλου του, δύο τόσο λαοπρόβλητων και αγαπητών σε ευρύ κοινό προσώπων.

Και οι δύο ήταν αρνητικοί. Είπαν να βοηθήσουν όσο θέλει η οικογένεια σε οικονομικό επίπεδο αλλά επ’ ουδενί δεν θα πλησιάσουν τη δικαστική αίθουσα για ευνόητους λόγους.

Και αν το χώνεψε για τον Ρέμο, από τον Μπέζο ο Φιλιππίδης δεν μπόρεσε με τίποτα να το καταπιεί αφού μετά από την άρνηση ο πρωταγωνιστής έκλεισε το τηλέφωνο στη σύζυγό του, πράγμα που εξόργισε περισσότερο τον κατηγορούμενο και ακολούθησε ό,τι ακολούθησε.

Ο Μπέζος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «late night» με την Αθηναΐδα Νέγκα. Ο ηθοποιός θέλησε, μάλιστα, να κάνει σαφή τοποθέτηση για την πρόσφατη αναφορά σε εκείνον στην απολογία του Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών, είχε πει στην απολογία του: «Εγώ είμαι αγαπητός, δεν είμαι σαν τον Μπέζο, μυστήριος, με έχουν στις καρδιές τους. Γιατί οι καταγγέλλουσες ήρθαν σε μένα;».

Ο Μπέζος με τη σειρά του σημείωσε: «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο, ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

Ο ηθοποιός, που φέτος έχει αναλάβει ρόλο παρουσιαστή με την εκπομπή «Ό,τι αγαπώ», πρόσθεσε: «Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία».

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags