Ολόκληρο θέμα είχε δημιουργηθεί πριν από λίγες ημέρες, για το ποιος θα είναι πρόεδρος στην ΑΕΚ και ποια θα είναι τα μέλη του ΔΣ. Ποιος δεν θυμάται, άλλωστε, την τελευταία ΓΣ της ΠΑΕ, που βγήκαν μαχαίρια μεταξύ όσων έδωσαν το "παρών". Με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ακούστηκαν βαριές κουβέντες και τσακώθηκαν όλοι με όλους.

Ο σκύλος ξέρετε τι λέει; Πως κάπου μπήκαν τα προσωπικά μέσα σε όλα αυτά και το πράγμα μπερδεύτηκε. Την ώρα, δηλαδή, που κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική και στην ομάδα δεν έχουν αποκτήσει ακόμα φορολογική ενημερότητα, προκειμένου να κάνουν καμιά μεταγραφή. Αντ' αυτού υπήρξε ένταση σε διοικητικό επίπεδο και χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Γιατί όσο και αν σημειολογικά σημαίνει πολλά να είναι επίσημα πρόεδρος στην ΑΕΚ ο Μαύρος, ήταν στα αλήθεια ζήτημα τόσο μεγάλης σημασίας να συμβεί τώρα αυτό το πράγμα; Αφού ο Δημητρέλος είναι αυτός που τρέχει για τη φορολογική ενημερότητα, που στην ουσία θα δώσει οξυγόνο στην Ένωση αν αποκτηθεί.

Αν, δηλαδή, συνέχιζε το ΔΣ ως είχε, προκειμένου να μην εμφανιστούν τα τσεκούρια που πολέμου -που έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα έκαναν την εμφάνισή τους- αλλά, κυρίως, να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, δεν θα ήταν όλα καλύτερα; Και όταν ολοκληρώνονταν όλα με το καλό, να γινόταν μία ακόμα ΓΣ και να προέκυπτε το καινούργιο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Θωμά και μέλη όποιους ήθελε ο παλαίμαχος άσος.

Κάπου-κάπου δείχνουν να έχουν σε πρώτο πλάνο το δέντρο και όχι το δάσος προβλημάτων στην ΑΕΚ. Και ο μήνας έχει ήδη φάει την πρώτη βδομάδα του και καλό θα ήταν να είχαν λυθεί ήδη άλλα ζητήματα που καίνε την ομάδα και όχι η σύσταση του ΔΣ της ΠΑΕ, που μπορούσε να καθυστερήσει λίγες ημέρες...