Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν το γκολ στο 31ο λεπτό με τον Μπελλόν που έκανε την διαφορά στο χώρο του κέντρου. Η απάντηση για τους «κίτρινους» ήρθε στην επανάληψη με τον Σουνά στο 55ο λεπτό.

Ο Μάκης Κατσαβάκης με σχήμα 4-2-3-1 επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Διούδη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Νταμαρλής και αριστερά ο Γιαννίτσης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παπαζαχαρίας και Παντίδος. Αμυντικά χαφ οι Ασλανίδης και Παπαστεριανός. Στις πτέρυγες οι Καζναφέρης και Καπετάνος, στον άξονα ο Σουνάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Τριανταφυλλάκος.

Ο Μάκης Χάβος με πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια δεξιά τον Γεωργέα και αριστερά τον Σνάουτσνερ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τζημογιάννης και Μπάρμπας, αμυντικά χαφ οι Καλογέρης και Χοσέ Βίτορ. Στις πτέρυγες οι Γεωργιάδης και Ολαϊάταν στον άξονα ο Μπέλλον, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωάννου.

Ο Άρης προσπάθησε με πίεση σε όλο ο γήπεδο να δυσκολέψει τις κινήσεις των παικτών της Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας αντιπαρέβαλε ένα γρήγορο ποδόσφαιρο με σωστές εναλλαγές της μπάλας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να προσπαθούν διαρκώς από την αριστερή πλευρά του Άρη να δημιουργήσουν προβλήματα. Τα κενά για τους γηπεδούχους δεν ήταν μόνο στην συγκεκριμένη θέση. Προβλήματα υπήρχαν και στον χώρο του κέντρου καθώς έλειπαν οι παίκτες(αμυντικό χαφ και μεσοεπιθετικός) που θα έκαναν την διαφορά, αλλά και στην επίθεση.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» μετά το «κρύο» 20λεπτό ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία του Διούδη. Στο 21′ είχαμε την εκτέλεση του κόρνερ από τον Μπέλλον, με τον διεθνή τερματοφύλακα του Άρη να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Η ανωτερότητα της Βέροια, εκτός από την κατοχή της μπάλας που έφτασε στο πρώτο ημίχρονο στο 55%, μετουσιώθηκε σε γκολ στο 31ο λεπτό. Ο Γεωργέας από τα δεξιά έβγαλε μια σέντρα συρτή για τον Μπελλόν και αυτός με ένα γυριστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Διούδη που έπεσε στην γωνία του αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.


Στην επανάληψη και παρότι οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές, τις περισσότερες ο Άρης, το παιχνίδι είχε πάθος, αλλά και την ισοφάριση. Στο 55’οι γηπεδούχου με μια γρήγορη αντεπίθεση ο Καζναφέρης σήκωσε το κεφάλι και είδε τον Σουνά να κινείτε στα αντίπαλα καρέ. Ο τελευταίος με ωραίο κοντρόλ απέφυγε τον αντίπαλο του και με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ της ισοφάριση. Το γκολ ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Κατσαβάκη που πίεσαν την εστία της Βέροια για το κάτι παραπάνω που θα ήταν ένα δεύτερο γκολ.

Ο ρυθμός του αγώνα μέχρι και τέλος του αγώνα έπεσε κατακόρυφα λόγω των πολλών αλλαγών, αλλά και της κούρασης που είχε περιέλθει στα πόδια των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Μετά από 20 λεπτά στο 77ο λεπτό είχαμε μια καλή στιγμή για την Βέροια με τον Μπέλλον να επιχειρεί το δυνατό σουτ και τον Διούδη να διώχνει σε κόρνερ. Ενώ η τελευταία χάθηκε στο 83’ με τον Καλτσά να πιάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη.

ΆΡΗΣ: Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης(46’ Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος(53’ Γκέσιος), Καπετάνος(64’ Καραγιάννης), Παπαστεριανός, Σουνάς(70’ Τσουκάνης), Νταμαρλής(46’ Οικονομόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Δασκαλάκης(46’ Πέρεθ), Γεωργιάδης, Καλογέρης, Χόσε Βιτόρ, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Μπέλλον, Σνάουτσερν(77’ Αμαραντίδης), Γεωργέας(61’ Πέρεθ), Ιωάννου, Ολαϊάταν(74’ Καλτσάς).

Πηγή: gazzetta.gr