*Η Μάλαγα συγκαταλέγεται, δικαίως, ανάμεσα στους... top προορισμούςτης Ισπανίας. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχοντας ζήσει για περίπου πέντε μήνες στη πανέμορφη πόλη της Ανδαλουσίας φρόντισε να προετοιμάσει αλλά και να κάνει την σχετική πλάκα στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο. «Σας βλέπω έτοιμους για μεγάλη ζωή στην Μάλαγα. Είναι πανέμορφα» ήταν η ατάκα του Πορτογάλου τεχνικού.

* Kατά την άφιξη της αποστολής τα φώτα ήταν στραμμένα στον Λάζαρο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έδειξε πόσο θέλει να παίξει κόντρα στην Μάλαγα και παρά το διάστρεμμα είναι στην αποστολή. Μόλις κατέβηκε από το πούλμαν τον πήρε... αγκαλιά ο Γιάννης Ζαβραδινός και του είπε «σιδερένιος ρε Λάζαρε». Ο «Ζάβρα», πάντως, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Έλληνα άσο.

* Σισοκό με μεγάλα ακουστικά, όλοι με ένα... i-phone ανά χείρας και συνδεδεμένοι στα social media. Αυτό ήταν το σκηνικό της αναχώρησης, με τον Βίκτορ Βιτόλο να κάνει εμφάνιση αλά Μάικ Μπάτιστ! Ο Ισπανός μέσος, εκτός από το νέο του κούρεμα, λάνσαρε και μακριές κάλτσες μέχρι το γόνατο, θυμίζοντας κάτι από τον μεγάλο Μάικ Μπατίστ.

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr