Η διοίκηση της ομάδας μετέφερε στον Βαγγέλη Βλάχο αυτή την επιθυμία του παίκτη και εκείνος από την πλευρά του άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι συζητήσεις μαζί του.

Κάτι που έγινε άμεσα και η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη. Μάλιστα, προγραμματίστηκε ραντεβού στα Σπάτα για την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του που τον... περίμενε. Ωστόσο, αντί να εμφανιστεί στα γραφεία της ομάδας, επικοινώνησε με τον Βασίλη Τσιάρτα και του μετέφερε ότι (ξαφνικά) έχει προβληματισμούς όσον αφορά το μέλλον της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, την ίδια στιγμή που από τον ΟΦΗ παίρνει διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα πως όλα τα δικά του ανοιχτά ζητήματα θα διευθετηθούν.

Από την ΑΕΚ δεν μπήκαν στην διαδικασία να κρίνουν αν όσα μεταφέρονται στον παίκτη για την κατάσταση στον ΟΦΗ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (πάντως μέχρι στιγμής ούτε εκείνος έχει ενημερότητα). Απλά μετέφεραν στον παίκτη ότι... «άλλο ΑΕΚ και άλλο ΟΦΗ» και πως αν θέλει να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα, δεν έχει παρά να τηρήσει την συμφωνία που είχε ήδη γίνει.

Έπειτα από την συγκεκριμένη κουβέντα ο Κουτσιανικούλης υποσχέθηκε στην ΑΕΚ να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει μια ημέρα αργότερα (το περασμένο Σάββατο). Μάλιστα, ο Τσιάρτας του μετέφερε ότι θα πρέπει να βρίσκεται στα Σπάτα το πρωί, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε προγραμματίσει το απόγευμα να ταξιδέψει στην Πάτρα για το φιλικό με την Παναχαϊκή. Ο παίκτης διαβεβαίωσε ότι θα το κάνει, όμως και πάλι δεν εμφανίστηκε, γεγονός που εξόργισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ωστόσο, λόγω της πίστης του Μαύρου στο ταλέντο του αποφασίστηκε να του δοθεί νέα διορία μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Σήμερα το πρωί λοιπόν, ήταν το τελευταίο... deadline που δεν τήρησε ο παίκτης και η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κουτσιανικούλη. Και στην Κρήτη αναπτύχθηκαν σενάρια που ανέφεραν ότι εκτός από τις υποσχέσεις που εισέπραξε ο παίκτης από τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η επιθυμία του να παραμείνει κοντά στη σύντροφό του, η οποία τραγουδά σε μαγαζί του Ηρακλείου...

Πηγή: aek365.com