Το aek365 σας είχε αποκαλύψει στις 9 Αυγούστου ότι ο ποδοσφαιριστής είχε μεταφέρει στη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα, τότε το περιβάλλον του παίκτη είχε σπεύσει να διευκρινίσει ότι το συγκεκριμένο αίτημα δεν είχε μεταφερθεί με πιεστικό τρόπο και πως δεν υπήρχε σκέψη για προσφυγή από την πλευρά του.

Ακολούθησαν συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιριστή και τελικά είχαν έρθει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους, με προϋπόθεση να βρει η ΑΕΚ τον αντικαταστάτη του. Ωστόσο, όπως σας αποκάλυψε το aek365 το περασμένο Σάββατο, το διαφαινόμενο ναυάγιο της υπόθεσης Κουτσιανικούλη έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίσουν να «παγώσουν» την υπόθεση Σιαλμά.

Έτσι, όταν σήμερα το πρωί ο παίκτης ζήτησε άδεια για να ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν, η απάντηση της ΠΑΕ ήταν κάθετα αρνητική. Όμως, από νωρίς το μεσημέρι άρχισε να αναπτύσσεται μια φημολογία η οποία ήθελε τον Σιαλμά να έχει αποχωρήσει από την Ελλάδα χωρίς την συγκατάθεση της ΑΕΚ και παρά την ξεκάθαρη απαίτηση της ομάδας να δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση. Μάλιστα, η φημολογία για το ταξίδι του παίκτη στο Αζερμπαϊτζάν είχε φτάσει και στα αυτιά των ανθρώπων της ΠΑΕ.
Μπορεί μέχρι τώρα η αναχώρηση του παίκτη να μην έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά, όμως αυτή τη στιγμή ο Σιαλμάς δεν βρίσκεται στα Σπάτα για την προπόνηση της ομάδας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Επίσης, έχει... εξαφανιστεί και από το αγαπημένο του twitter, μέσω του οποίου τις τελευταίες μέρες έδινε συνεχώς απαντήσεις (έστω και εμμέσως) σε όσους τον κατηγορούσαν για την στάση του απέναντι στην ΑΕΚ, της οποίας πέρσι τέτοια εποχή δήλωνε φανατικός οπαδός.

Πηγή: aek365.com