Θλάση ο ένας, θλάση κι ο άλλος. Πότε ο Τοροσίδης, πότε ο Σιόβας. Και ρήξη χιαστών ο Αβραάμ, έξι μήνες έξω.

• Τέλος πάντων, ας πούμε ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα κι αυτά-που εδώ λογικά κάτι μπορεί να γίνεται με τις προπονήσεις της εθνικής, αλλά άντε να βγάλεις άκρη.

• Ο Σιόβας απέδειξε, πάντως, σε υψηλό επίπεδο, όπως ένα προκριματικό παιχνίδι για το Παγκόσμιο κύπελλο, ότι μπορεί να σταθεί. Και να σταθεί και για τη θέση που τον πήρε ο Ολυμπιακός, δηλαδή σέντερ μπακ. Κι αν αποκτήσει και ψυχολογία, θα κάνει και γκολ, με την ικανότητά του στις στημένες φάσεις. Αλλά πάλι το έβαλε λίγο…στραβά το κεφάλι του, όπως έχει κάνει και σε αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

• Όμως, γενικά το παιδί πήγε πολύ καλά κι ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της νίκης, μαζί με τον Παπασταθόπουλο-οι δυό τους έκαναν και τα δύο καλύτερα τάκλιν στο παιχνίδι, σωτήρια και στις δύο περιπτώσεις, με τους Σλοβάκους να είναι έτοιμοι να σκοράρουν.

• Κι οι άλλοι δύο ερυθρόλευκοι που έπαιξαν, αρκετά καλά πήγαν. Ο Τοροσίδης έδωσε πολλές μάχες, άλλες κέρδισε κι άλλες έχασε, αλλά ποτέ δεν παραδόθηκε. Κι ο Μήτρογλου με το που μπήκε έδωσε άλλο αέρα επιθετικά στην εθνική.

• Για να τελειώσω από εκεί που άρχισα. Ευτυχώς που ο Σάντος για πρώτη φορά δεν έβαλε τον Μανιάτη. Γλίτωσε ο Ολυμπιακός!

Πηγή: sport-fm.gr