Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, πως στην αποστολή για το εκτός έδρας φιλικό με την Ιρλανδία της Εθνικής θα βρίσκονται τέσσερις «πράσινοι», κάτι που έκανε... έξαλλος τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς το «τριφύλλι» την Δευτέρα αγωνίζεται στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα! Κάτι που σημαίνει, πως οι παίκτες θα έχουν λιγότερες από 24 ώρες για να ξεκουραστούν, πριν μπουν από το ένα αεροπλάνο στο άλλο.

Για αυτό λοιπόν και έστειλαν επιστολή στην Σούπερ Λιγκ, με την οποία ζητάνε την αναβολή του ματς με τους «Φαίακες»! Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα του «τριφυλλιού» πατά πάνω σε άρθρο του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει πως για την προστασία των ποδοσφαιριστών δεν επιτρέπεται να οριστεί παιχνίδι κυπέλλου ή πρωταθλήματος μέσα σε 48 ώρες από το προηγούμενο.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή, γίνεται αναφορά στους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και στην ταλαιπωρία που θα υποστούν, φεύγοντας το βράδυ της Δευτέρας από την Κέρκυρα, ώστε να βρίσκονται στην Αθήνα ενόψει της αναχώρησης το πρωί της Τρίτης!