Συγκεκριμένα, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στην απόδειξη, πλήρωσε έναν φρέντο εσπρέσσο 4 ευρώ, ενώ τον φρέντο καπουτσίνο 5 ευρώ (ένα ευρώ παραπάνω για την κρέμα;).

Το κρουασάν και η μηλόπιτα, μάλλον, είχαν κάποιο διαφορετικό και πανάκριβο τρόπο παρασκευής, αφού έκαναν 4 ευρώ το ένα, ενώ ευτυχώς το μπουκαλάκι με το νερό κόστιζε πενήντα λεπτά.

Πρόκειται για μια εικόνα ντροπής της χώρας μας, σε μια δύσκολη χρονιά για πολλές ελληνικές οικογένειες, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να θυσιάζονται, στο βωμό της οικονομικής κρίσης.

Και η αισχροκέρδεια παραμένει σε υψηλά επίπεδα, την ώρα που η χώρα μας, προσπαθεί να σταθεροποιηθεί οικονομικά, ενώ επενδύει στον αναπτυσσόμενο τουρισμό και στα ελληνικά νησιά που αναμένεται να «βουλιάξουν» από επισκέπτες.

ΠΗΓΗ: star.gr