Ο Selimaj σκέφτηκε την ιδέα της πανάκριβης πίτσας το 2007 και πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ψάχνοντας τα κατάλληλα υλικά. Τελικά δημιούργησε μια πίτσα με βάση την κρεμ fresh, που περιέχει τεσσάρων ειδών χαβιάρι, ουρές αστακού, αυγοτάραχο σολωμού και wasabi. Κάθε κομμάτι (των 250$) περιέχει ένα διαφορετικό είδος χαβιαριού.
Το 2010, σε ένα ρεπορτάζ του CNN, ο Selimaj δήλωσε ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολύ τη δουλειά του. Πριν την κρίση πολούσε 2-10 πίτσες την εβδομάδα ενώ τώρα πουλά μόνο μία κάθε 15 μέρες ή ακόμη και ένα μήνα.
ΠΗΓΗ: perierga.gr