Αναλυτικά όσα είπε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ για το Ευρωμπάσκετ:

Μιλώντας για τον τραυματισμό του ανέφερε: «Πέρασα έναν πολύ άσχημο τραυματισμό. Με ταλαιπώρησε πολύ και τώρα, αλλά και μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι υγιέστατος και είμαι σε πάρα πολύ κατάσταση».

Για τον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά είπε: «Πιστεύω η ομάδα έχει σαν στόχο τους τίτλους. Μιλάμε για μία μεγάλη ομάδα. Πολλές φορές τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία (σ.σ. ο παρουσιαστής της εκπομπής σε εκείνο το σημείο ανέφερε για την οικονομική κρίση και τα νέα δεδομένα στο μπάσκετ). Πρόκειται για μία καινούρια ομάδα, που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Θα γίνουν και άλλες προσθήκες. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, μαχητικοί και να κυνηγήσουμε όλους τους τίλους και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Σεμνά, ταπεινά, με πολύ δουλειά. Οδηγός η περσινή χρονιά. Να διορθώσουμε κάποια λάθη και όλα θα πάνε να καλά. Να είμαστε και υγιείς και όλα καλά. Να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο. Εργατικότητα, αυτοκριτική και αθλητικός εγωισμός χρειάζεται από κάθε παίκτη».

Όσον αφορά την Εθνική και την απουσία του ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πάρα πολύ να είμαι εκεί μαζί με τα παιδιά, έκανα τα πάντα για να προλάβω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, όμως αυτή τη στιγμή τα φώτα πρέπει να πέσουν σε αυτά τα παιδιά. Μακάρι, βέβαια, να είναι το τελευταίο τουρνουά που χάνω. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, για αυτούς πρέπει να μιλάμε γιατί το αξίζουν. Αυτή η ομάδα έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες, πολλοί παίκτες έχουν ανδρωθεί με αυτή τη φανέλα και είναι πολύ βαριά. Τα παιδιά πάλεψαν ακόμα και σε ένα ματς που δεν είχε και τόση μεγάλη σημασία, τίμησαν την φανέλα. Όλη η ομάδα απαρτίζεται από φοβερούς χαρακτήρες, είναι πολύ δεμένη και όλοι αγαπάμε αφάνταστα την Ελλάδα».

Για την τεχνική ποινή του Ζούρου στο ματς με την Λιθουανία ανέφερε: «Σίγουρα όταν παίζεις για τη νίκη γυαλίζει το μάτι σου και ανεξάρτητα από το παιχνίδι μέσα σου ξέρεις πως πρέπει να είσαι νικητής. Ο κύριος Ζούρος έκανε εξαιρετική δουλειά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλιώς έπρεπε να παραλάβει αυτή την ομάδα κι αλλιώς την παρέλαβε».