Ενοχλημένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την Ελληνική Ομοσπονδία για τον χρόνο συμμετοχής που δίνει ο Φερνάντο Σάντος σε παίκτες της ομάδας τους, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως δεν συμβαίνει το ίδιο με τους παίκτες των «πρασίνων».

Οι «ερυθρόλευκοι» στην διαμαρτυρία τους προς την ΕΠΟ αναφέρουν πως πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όσο αυτό του επόμενου Σαββάτου, δεν υπήρχε κανένας λόγος να κουραστούν σε φιλικό ματς βασικοί παίκτες της ομάδας και επισημαίνουν πως θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετική στάση όσον αφορά τις κλήσεις τόσο από τον Φερνάντο Σάντος όσο και από την Ομοσπονδία.

Τονίζουν πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε στην αποστολή από τον Ολυμπιακό τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χολέμπας και Μανιάτη, με τους τρεις πρώτους να ξεκινούν μάλιστα βασικοί με τη Ρωσία, ενώ από τον Παναθηναϊκό κάλεσε μόνο τους Κατσουράνη, Καραγκούνη και Καπίνο, με τους δύο πρώτους να αγωνίζονται και τον νεαρό πορτιέρο όχι. Παράλληλα, σημειώνουν πως δεν κλήθηκε ο Σπυρόπουλος.

Από τον Πειραιά λοιπόν, είναι ενοχλημένοι καθώς θεωρούν πως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση και για να το αποδείξουν, μέτρησαν ακόμα και τα λεπτά που έπαιξαν οι παίκτες τους στο φιλικό της Παρασκευής.