Facebook Pixel Νίκος Σεργιανόπουλος - Δυο Ξένοι: "Έφυγε" νωρίς ο Νο2 αγαπημένος ηθοποιός από "Δύο Ξένους" - Πόνος μετά τον Σεργιανόπουλο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-10-05 09:20:00

"Έφυγε" νωρίς ο Νο2 αγαπημένος ηθοποιός από "Δύο Ξένους" - Πόνος μετά τον Σεργιανόπουλο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Έφυγε" νωρίς ο Νο2 αγαπημένος ηθοποιός από "Δύο Ξένους" - Πόνος μετά τον Σεργιανόπουλο (ΦΩΤΟ)

Ο ξαφνικός και πολύ σκληρός θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου, είχε σοκάρει την Ελλάδα. Όμως, ακόμα ένας ηθοποιός από το αγαπημένο σήριαλ του MEGA είχε πεθάνει τόσο άδικα και νωρίς...

Μετά 13 χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και οι περισσότεροι ακόμα θυμούνται και ανατριχιάζουν από τον τρόπο και το μένος του δράστη.

Μετά 51 ημέρες, η ασφάλεια εξιχνίασε το έγκλημα και συνέλαβε τον δράστη. Το ειδεχθές και απίστευτης βιαιότητας έγκλημα είχε διαπράξει ο 30χρονος Γεωργιανός, Ντέιβιντ Μουρτικνέλι. Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε βρεθεί κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές στην καρδιά, στον λαιμό και στους πνεύμονες.

Ωστόσο, αυτός δεν ήταν ο μοναδικός θάνατος που "πόνεσε" τους τηλεθεατές (και όχι μόνο) της αγαπημένης σειράς του MEGA, "Δυο Ξένοι".

Το 2017, σε ηλικία 72 ετών έφυγε άλλος ένας δημοφιλής ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας. Ο Θέμης Μάνεσης είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετά σήριαλ των ’90s και βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80′ ενώ είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2014 με ρόλο στο δημοφιλές σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Ο ηθοποιός είχε ξεχωρίσει μέσα από ρόλους του σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως «Oι Αυθαίρετοι» αλλά και στο «Δύο Ξένοι» με το ρόλο του ως Μένιος.

 

Νίκος Σεργιανόπουλος: Που κατέληξε η τεράστια περιουσία του 13 χρόνια μετά τον θάνατό του

13 χρόνια πέρασαν από την δολοφονία του αξιολάτρευτου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου που σόκαρε το πανελλήνιο. Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του, αλλά αποτέλεσε και την απαρχή μιας... κατάρας θανάτων.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την δολοφονία του ηθοποιού, στις 8 Οκτωβρίου του 2009 πέθανε η αδελφή του Έφη Παπαθεοδώρου, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με καρκίνο, ενώ λίγο καιρό αργότερα πέθανε και ο σύζυγος της αδερφής του, ο οποίος δεν άφησε ποτέ την υπόθεση, ζητώντας δικαίωση. Τρία χρόνια μετά από τον θάνατο της Έφης Παπαθεοδώρου, ακριβώς την ίδια μέρα, έφυγε και η μητέρα του ηθοποιού, Νικολέττα Σεργιανόπουλου, μη μπορώντας να βαστάξει άλλο τη θλίψη από τον χαμό του γιου της.

Τι συνέβη με την περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Η περιουσία του ηθοποιού, μετά τον θάνατο του και της αδερφής του, πέρασε στα ανίψια του. Ο ανιψιός του Γιώργος, αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος του.

«Κάθε νύχτα σχεδόν, ακούγονται φωνές, περίεργα τριξίματα, ακόμη και ουρλιαχτά», λέει γείτονας. «Η αύρα του νεκρού εξακολουθεί να τριγυρνά στο σπίτι, καθώς εκεί μέσα κρύβεται πολύς πόνος και πολλά αναπάντητα "γιατί"», υποστήριξε παλαιότερα, ένας από τους γείτονες. Ο θάνατος του έβαλε τέλος και σε μια σπουδαία καριέρα. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ο απόλυτος Έλληνας ζεν πρεμιέ της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα. Είχε κερδίσει την κορυφή από τις δουλειές του στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Ο ρόλος που τον απογείωσε και τον έκανε σούπερ σταρ, ήταν εκείνος του Κωνσταντίνου Μαρκορά στην επιτυχημένη σειρά «Δυο Ξένοι» του Μegα. Στο σίριαλ αυτό, ο Σεργιανόπουλος έγραψε ιστορία, έκανε τον κόσμο να τον αγαπήσει και να τον αγαπάει ακόμα. Λίγοι έχουν ξεχάσει τον Σεργιανόπουλο. Η μνήμη του παραμένει ζωντανή έως σήμερα, αλλά όπως και η φρικαλεότητα με την οποία έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με το ΧΑΙ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags