Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Άγρια κόντρα Αχιλλέα Μπέο με Ελληνίδα πολιτικό - Ανακοινώσεις, αποδοκιμασίες και μηνύσεις (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-11-02 16:25:00

Άγρια κόντρα Αχιλλέα Μπέου με Ελληνίδα πολιτικό - Ανακοινώσεις, αποδοκιμασίες και μηνύσεις (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άγρια κόντρα Αχιλλέα Μπέου με Ελληνίδα πολιτικό - Ανακοινώσεις, αποδοκιμασίες και μηνύσεις (ΦΩΤΟ)

Η επίσκεψη στον Βόλο, η έντονη διαφωνία και η... βροχή ανακοινώσεων

“Η πρακτική του τραμπουκισμού απέναντι στους πολίτες είναι γνωστή στη δημοτική αρχή Βόλου”. Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια του Βόλου ως συνήγορος υπεράσπισης των δυο πολιτών – μελών περιβαλλοντικών κινημάτων,μετά από μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος τους η δημοτική αρχή.

Τελικά όμως ο δήμος Βόλου απέσυρε τη μήνυση σε βάρος των δυο πολιτών.Οι δυο επρόκειτο να καθίσουν σήμερα στο εδώλιο για την ανάρτηση πανό κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο, στις 13 Φεβρουαρίου του 2017.

 H απάντηση Μπέου

Σε απάντηση δηλώσεων της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου από τη Δημοτική Αρχή του Βόλου σημειώνονται τα εξής:

Στον άφθονο χρόνο που παραδόξως διαθέτει από την άσκηση του επαγγέλματός της στα Δικαστήρια της Αθήνας η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε και στο Βόλο για να μας διδάξει πολιτική και δημοκρατική συμπεριφορά. Και επιδόθηκε στην προσφιλή τακτική των λεονταρισμών, εμφανιζόμενη να ζητεί τη διεξαγωγή μιας δίκης για την οποία ο μηνυτής , πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δήλωσε ότι την αποσύρει.

Τιμήτρια, λοιπόν, η κ. Ζωή, που ως πρόεδρος της Βουλής κατέβαλε κάθε φιλότιμη προσπάθεια και πέτυχε να υποβαθμίσει το θεσμό, με τα αλήστου μνήμης περιστατικά να μπαινοβγαίνουν στη Βουλή οι Ρουβίκωνες και άλλοι περίεργοι, υπό τις ευλογίες της, σαν να πήγαιναν για καφέ

Την απάντηση βέβαια την έλαβε από τους πολίτες που την αποδοκίμασαν άγρια σε αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες, στέλνοντάς την στο πολιτικό περιθώριο, στο ίδιο διάστημα που οι πολίτες του Βόλου μας αξιολόγησαν και μας επιδοκίμασαν με τρόπο εντυπωσιακό, με την πλέον δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών.

Αν τώρα επιθυμεί να επανέλθει στη δημοσιότητα, που τόσο φαίνεται πως της λείπει, ας αναζητήσει άλλους τρόπους. Δημοτικές εκλογές θα έρθουν, τα υποδείγματα πολιτών, όπως μας τα παρουσιάζει, Κλημόπουλοι και λοιποί, μπορούν διεκδικήσουν τη ψήφο των πολιτών. Και για λογαριασμό της. Για να μοιραστούν τη δόξα και την αναγνώριση…

Η δήλωση Κωνσταντοπούλου

Σε δηλώσεις της μετά την ακύρωση του κλητήριου θεσπίσματος σήμερα στα δικαστήρια Βόλου ανέφερε τα εξής: «Το Δικαστήριο ακύρωσε το κλητήριο θέσπισμα. Εκρινε δηλαδή όντως ότι ήταν άκυρο και αόριστο. Οι κατηγορίες συνεπώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν και μπορεί να επαναδιατυπωθούν».

Η ίδια σημείωσε: «Εκείνο, όμως, που έχει σημασία είναι ότι οι πολίτες είναι σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση για να υπερασπιστούν τον αγώνα τους για καθαρό περιβάλλον, καθαρό Παγασητικό και κατά της ρύπανσης των συνολικά ζημιογόνων και ρυπογόνων δραστηριοτήτων του δήμου Βόλου και των παραλείψεων δια των οποίων ουσιαστικά υποβαθμίζεται το περιβάλλον».

«Επίσης έχει σημασία ότι ο κ. Μπέος επιχείρησε ουσιαστικά να αποσύρει την υπόθεση για να μην υποστεί τον εξευτελισμό της διαδικασίας, που θα αναδείκνυε ότι αυτή είναι μία άλλη κίνηση αντιπερισπασμού και τρομοκράτησης των πολιτών που ασκούν τα δικαιώματά τους. Εγώ θα είμαι δίπλα τους σε όλο αυτό τον αγώνα, γιατί ξέρω ότι έχουν δίκαιο και ότι η δημοτική αρχή έχει προφανώς αλλεργία στη δημοκρατία και προσπαθεί με άλλους είδους μεθοδεύσεις να αναστείλει τις δίκαιες διεκδικήσεις των πολιτών», πρόσθεσε ακόμη.

thessaliatv.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags