«Που είναι το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ; Μας έδιωξαν επειδή τους το ζήτησε η λίγκα; Ο,τι της ζητάνε της ΕΠΟ το κάνει;» είπε μεταξύ άλλων ο Φάκος στον τηλεοπτικό σταθμό "Extra 3"προσθέτοντας: «Οι παράγοντες ήθελαν να είναι ανεξέλεγκτοι».
Οσον αφορά στην απομάκρυνσή τους επεσήμανε: «Το μάθαμε μέσω συγγενικών μας προσώπων που το είδαν αναρτημένο στο διαδίκτυο!
Εγώ είχα εγγυήσεις από διευθυντικό στέλεχος της ΕΠΟ, που με επισκέφτηκε στο γραφείο μου και με διαβεβαίωσε ότι παρά το αίτημα της λίγκας δεν θα φύγουμε».
Κληθείς να σχολιάσει τους Μαρινάκη, Βαρδινογιάννη είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω πρόσωπα. Σας διαβεβαιώνω ότι ουδέποτε μας προσέγγισε κάποιος παράγοντας», ενώ για τον Κούγια είπε: «Ηταν πολύτιμη η βοήθειά του στην υπόθεση με τα στημένα, ενώ άλλοι που καλούσαμε για μάρτυρες δεν ήρθαν ποτέ...».