"Είχαμε βελτιωμένη εικόνα και ήρθαμε αποφασισμένοι να παλέψουμε για ένα αποτέλεσμα. Πολύ ενθαρρυντική η παρουσία μας με δεδομένη την δυναμικότητα του Αρη. Είχαμε αξιοπρεπή παρουσία αλλά η ικανότητα του Αρη δεν μας άφησε περιθώρια. Αν συνεχίζαμε με έντεκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω θα διεκδικούσαμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και περισσότερο να συντονιστούμε στο πρέσινγκ. Εύχομαι υγεία σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και στον Αρη ό,τι καλύτερο, να κερδίσει το χαμένο έδαφος και το Κύπελλο όσο γίνεται να πάει πιο ψηλά και να το πάρει", είπε αρχικά και συνέχισε: "Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και περιμένουμε την ενίσχυση σαν μάννα εξ’ ουρανού".

Για την αποβολή του Κανακούδη: «Επί είκοσι λεπτά προσπαθούσα να τον καλμάρω, σίγουρα θα έχει επίπληξη. Πρέπει να κοπούν κάποιες νοοτροπίες γιατί κι εγώ έχω νεύρα αλλά είμαι αναγκασμένος να τα αφήσω έξω από τον αγώνα.

Τέλος, για το αν ο Αρης μπορεί να επανέλθει βαθμολογικά είπε: "Ο Αρης έχει πολλές δυνατότητες, σε όλες τις γραμμές, ξεκίνησε βαθμλογικά άσχημα, αγωνιστικά μπορούσε. Με ένα σερί 5-6 παιχνιδιών, μπορεί να καλύψει το έδαφος. Βγαίνουν νέα παιδιά και αυτό είναι μονόδρομος με βάση την κρίση που υπάρχει στη χώρα μας".