Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Κορωνοϊός: "Με Covid, 69 και ανεμβολίαστος" - Αποκάλυψε γιατί κολλάμε όλοι και δεν βοηθάει ούτε η μάσκα!
Life
| 2023-08-29 09:20:00

Τριανταφυλλόπουλος: "Με Covid, 69 και ανεμβολίαστος" - Αποκάλυψε γιατί κολλάμε όλοι και δεν βοηθάει ούτε η μάσκα!

Sportdog Team
Τριανταφυλλόπουλος: "Με Covid, 69 και ανεμβολίαστος" - Αποκάλυψε γιατί κολλάμε όλοι και δεν βοηθάει ούτε η μάσκα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και έδωσε μία νέα εξήγηση σχετικά με τα πάρα πολλά κρούσματα που υπάρχουν τον τελευταίο μήνα στην Ελλάδα!

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του μέσω social media και επιβεβαίωσε πως δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ωστόσο τόνισε πως όλα κύλησαν ομαλά.

Μάλιστα, μετά από σχετικές ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων, τόνισε πως δεν έκανε εμβόλιο, γιατί: «Έχουν εμβολιαστεί δυστυχώς ανευ λόγου αρκετοί δικοί μου . Εκτός απο τα παιδιά μου φυσικά. Δεν θα ξανανοίξουμε όμως αυτήν την κουβέντα γιατί εχει καταντήσει αηδία. Κι εκείνοι που φώναζαν κάποτε «κάνετε το εμβόλιο» κάνουν τώρα το κορόιδο».

Ενώ για τους λόγους που πλέον έχουν αυξηθεί πάρα πολύ τα κρούσματα τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, σημείωσε πως αυτό οφείλεται στα «Κακοπλυμένα ποτήρια σε ταβέρνες η μπαρ»!

Δείτε τα σχόλιά του:

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τέλειωσε με στοιχεία το "παραμύθι για ηλίθιους" ότι τις φωτιές τις βάζουν οι Τούρκοι!

Μία από τις δύσκολες περιόδους των τελευταίων έζησε η Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα, καθώς βρήκαν τραγικό θάνατο 20 άνθρωποι στην Αλεξανδρούπολη, ενώ σε όλη τη χώρα κάηκαν χιλιάδες στρέμματα δάσους, σπίτια και εργοστάσια, τη στιγμή που πυκνοί καπνοί έπνιξαν εκατομμύρια κατοίκους.

Οι τεράστιες φλόγες, οι αμέτρητες εστίες φωτιές σε διαφορετικές περιοχές και οι φυσικά οι μεγάλες καταστροφές, έδωσαν… πάτημα σε πάρα πολλούς για νέες θεωρίες συνωμοσίας και νέα σενάρια, σχετικά με το εάν υπήρξε εμπρησμός κι εάν κάποιοι ήθελαν να «κάψουν» την Ελλάδα.

Κάπως έτσι λοιπόν, εμφανίστηκε ξανά το σενάριο για εμπρηστές από την Τουρκία και το σχέδιο για υβριδικό πόλεμο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Ψωμιάδης, σε ανάρτησή του στα social media κατέθεσε την δική του άποψη και εξήγησε για ποιους λόγους δεν γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags