Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: "Ούτε γεια με Φιλιππίδη"! Πρώην "κολλητός" του και διάσημος ηθοποιός αμφισβητεί αν είναι… φτωχός! (Vid)
Life
| 2023-09-13 09:20:00

"Ούτε γεια με Φιλιππίδη"! Πρώην "κολλητός" του και διάσημος ηθοποιός αμφισβητεί αν είναι… φτωχός! (Vid)

Sportdog Team
"Ούτε γεια με Φιλιππίδη"! Πρώην "κολλητός" του και διάσημος ηθοποιός αμφισβητεί αν είναι… φτωχός! (Vid)

Σχόλιο που σε καμία περίπτωση δεν θα περίμενε ο Πέτρος Φιλιππίδης, από έναν άνθρωπο που βρέθηκε τόσο κοντά του τα προηγούμενα χρόνια. Από φίλοι έχουν γίνει πλέον... εχθροί και δεν έχουν καμία επαφή.

Στον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία του με τον ηθοποιό και στα όσα ακούγονται περί οικονομικής δυσχέρειας του Πέτρου Φιλιππίδη, με τη δήλωσή του να προκαλεί τεράστιο ντόρο, καθώς για πρώτη φορά κάποιος... αμφισβητεί αν ισχύουν όσα κυκλοφορούν!

«Η έννοια φίλος είναι κάτι που δεν φεύγει μέσα από την καρδιά. Με έχουν στηρίξει και με έχουν πληγώσει με όσα έγιναν μετά, όμως δεν έχουμε επαφή πια» σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας και εξήγησε πως: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την οικογένεια, δεν γνωρίζω και δεν θέλω να σχολιάσω το οτιδήποτε αφορά στην ζωή του Πέτρου απ’ εδώ και πέρα. Εφόσον υπάρχει, για κάθε άνθρωπο που έχει οικονομική δυσχέρεια στεναχωριέμαι. Βεβαίως ο κάθε άνθρωπος διαγράφει την μοίρα του μόνος του».

Αναφορικά με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε: «Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και είναι πάντα σε μία ομάδα, απ’ τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή και απ’ όσο γνωρίζω διαπρέπει εκεί, με έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες που έχουμε».

Ακόμα, για την άρνηση της Ελπίδας Νίνου να μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε: «Δεν την είδα, απλώς μου το είπανε. Η σιωπή είναι χρυσός πολλές φορές ή λέει πολλά».

 

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα που γράφτηκε το φετινό καλοκαίρι για τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Ο Παύλος Χαϊκάλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε και στην επιστροφή των επαναλήψεων της πετυχημένης σειράς «50-50». Παράλληλα ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τις φήμες για τα ποσά που παίρνουν οι ηθοποιοί σε κάθε επανάληψη και τα ψέματα που έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες!

«Για εμένα ήταν αναμενόμενο. Ήταν μια σειρά και παραμένει μια σειρά η οποία έχει στιγματίσει την τηλεοπτική ζωή του τόπου, την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και μην ξεχνάμε ότι είναι μια σειρά που έχει στιγματίσει όχι μόνο για τους χαρακτήρες, όχι μόνο και για το κείμενο, αλλά περισσότερο για το πολύ γέλιο που έχει προσφέρει και είναι μία όαση στο σήμερα που ο κόσμος το χρειάζεται» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου, σχετικά με τα νούμερα που συγκεντρώνει η σειρά «50-50» που παίζεται σε επανάληψη ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Να σου πω την αλήθεια το είχα φανταστεί από τον κόσμο που το περίμενε μόλις είχε ανακοινωθεί η επανάληψη. Φωνάζανε “επιτέλους” στους δρόμους μόλις με βλέπανε μου λέγανε “τι κάνεις; Θα ξαναμπεις θα βγει;”, άρα ήξερα ότι η τηλεθέαση θα είναι μεγάλη. Μετά, απλώς ήρθε η δικαίωση όταν είδα τα νούμερα».

Στην συνέχεια, ο Παύλος Χαϊκάλης θέλησε να ξεκαθαρίσει τις φήμες για τα ποσά που παίρνουν οι ηθοποιοί σε κάθε επανάληψη: «Έχω ακούσει πάρα πολλές τέτοιες βλακείες. Για να είμαστε λίγο καθαροί. Στην πρώτη, στην πρώτη επανάληψη του 50-50 τις καλές εποχές, προ κρίσεως για τα 60 επεισόδια των δύο κύκλων, πήραμε 800 ευρώ, για όλα τα επεισόδια. Αυτά τα οποία λένε ότι θα παίρνουμε εμείς οι ηθοποιοί όλοι 500 και 400 ευρώ τον μήνα, θα είνα 300 το πολύ 400 ευρώ και θα πληρωθούμε μετά από έναν χρόνο, δηλαδή στο τέλος του 2024, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτά που λένε ότι ο κάθε ηθοποιός παίρνει κάθε μήνα 300-400 ευρώ, αυτά είναι αστεία».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που απέρριψε την πρόταση που του έγινε φέτος από ένα σίριαλ: «Και όχι μόνο. Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί δεν με αφορά πια. Έχω σιχαθεί. Έχω σιχαθεί πάρα πάρα πολύ. Είναι επιλογή μου και στάση ζωής. Κανείς δεν ξέρει αν θα αλλάξει αυτό».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags