Facebook Pixel Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκάλυψη-σοκ: Το δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου - Ήξερε ότι η μάνα του πεθαίνει - Έκλαιγαν στον γάμο! (Vid)
Life
| 2023-10-06 09:00:00

Αποκάλυψη-σοκ: Το δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου - Ήξερε ότι η μάνα του πεθαίνει και έκλαιγαν στον γάμο! (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-σοκ: Το δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου - Ήξερε ότι η μάνα του πεθαίνει και έκλαιγαν στον γάμο! (Vid)

Η ανακοίνωση του θανάτου της μητέρας του, μόλις 24 ώρες αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του, σε πολλούς φάνηκε σαν σοκ, ο ίδιος όμως όσο και να μη το ήθελε, μέσα του το ήξερε. Φάνηκε άλλωστε και με όσα είπε στον γάμο...

Την πολυαγαπημένη μητέρα του, Ουρανία, αποχαιρέτησε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολύμηνη και γενναία μάχη που έδωσε, μία ημέρα μετά από το γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο νικητής του Survivor και ηθοποιός πλέον, ζούσε ένα δράμα το τελευταίο διάστημα καθώς παράλληλα με τις ετοιμασίες για τον γάμο του, αγωνιούσε για την υγεία της μητέρας του. Ήξερε όμως ότι η κατάσταση της δεν ήταν καλή. Πάλευε καθημερινά, έδινε γενναία μάχη για να προλάβει. Να προλάβει να τον δει γαμπρό, να χαρεί, έστω για λίγο, έστω και από μακριά.

Ο Αγγελόπουλος ήξερε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, ότι η μάχη είναι άνιση και ίσως χαμένη. Αυτό το κατάλαβαν άλλωστε και όσοι βρέθηκαν στο γάμο, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός Βάσι Παναγοπούλου. Η ομιλία του «Ντάνου» αφού είχε παντρευτεί και οι αναφορές στη μητέρα του, έδειξαν ότι το περίμενε. Δεν μπορούσαν να το αποφύγουν και ήδη πονούσε, μέσα στη χαρά του…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Επέστρεψε στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς»

Στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» επέστρεψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρώην νικητής του Survivor γύρισε στο σετ της δραματικής σειράς του MEGA, λίγο καιρό μετά τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της μητέρας του.

Πριν λίγες ημέρες, μία ημέρα μετά τον γάμο του γιου της, έφυγε από τη ζωή, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μια ανάρτησή του στο Instagram.

Ωστόσο, προσπαθεί να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του κι επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την ώρα των γυρισμάτων της «Γης της Ελιάς».

Σε αυτό, φαίνεται ο φακός μιας κάμερας, ενώ ο Ντάνος επισήμανε πάνω στο story του τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags