Facebook Pixel Βόμβα μεγατόνων - Ο Αχιλλέας Μπέος κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του κόμμα - Ποιον θα στηρίξει!
Life
| 2023-10-13 22:05:00

Βόμβα μεγατόνων - Ο Αχιλλέας Μπέος κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του κόμμα - Ποιον θα στηρίξει!

Sportdog Team
Βόμβα μεγατόνων - Ο Αχιλλέας Μπέος κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του κόμμα - Ποιον θα στηρίξει!

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος σάρωσε στις δημοτικές εκλογές και ετοιμάζεται για τις περιφερειακές...
 

Ανησυχητικές εκτιμήσεις για το μέλλον του επανεκλεγέντα δημάρχου Βόλου, που ελκύει τα φώτα της δημοσιότητας για τους λάθος λόγους, εξέφρασε ο πολύπειρος στην πολιτική Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε δηλώσεις του στο Attica TV, ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν λάβρος κατά του Αχιλλέα Μπέου, εκδηλώνοντας χωρίς περιστροφές την απέχθειά του προς το πρόσωπο του ισχυρού άντρα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας και προβλέποντας δυσοίωνες εξελίξεις για το πολιτικό μέλλον του.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Κακλαμάνης, «οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση. Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος», με τον κυβερνητικό βουλευτή να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δε θέλει ούτε να ακούει, ούτε να αναφέρει το όνομα του.

«Δεν θέλω να ακούω το όνομα του κυρίου. Δεν θέλω να ακούω το όνομα. Αλλά σας λέω κάτι και θυμηθείτε με. Οι φιλοδοξίες αυτού του τύπου έχουν, πλέον, ξεπεράσει την αυτοδιοίκηση. Δεν θα εκπλαγώ εάν τον δω να ηγείται ακροδεξιού μορφώματος. Και σταματώ εδώ, δεν θέλω ούτε καν να αναφέρω το όνομά του».

Υπενθυμίζεται ότι για τις χυδαίες και ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, υπήρξε παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο, ενώ η αναφορά του κατά της Έλενας Ακρίτα και της μητέρας της, οδήγησαν τη βουλευτή Επικρατείας του κόμματος στην απόφαση να καταθέσει αγωγή σε βάρος του.

Ούτε Ακρίτα ούτε Σκορδά - Η μόνη γυναίκα που... φοβάται ο Αχιλλέας Μπέος - "Φεύγει τρέχοντας όταν με βλέπει"!

Για τον Αχιλλέα Μπέο μίλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της στον ALPHA.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε ότι εκπροσωπεί με την άλλη της ιδιότητα, αυτής της δικηγόρου, τους κατοίκους των Σταγιατών, οι οποίοι βρίσκονται στα δικαστήρια με τον Αχιλλέα Μπέο.

«Είμαι δικηγόρος των κατοίκων των Σταγιατών. Το χωριό Σταγιάτες είναι ένα ηρωϊκό γαλατικό χωριό που υπερασπίστηκε το νερό του όταν ο Μπέος προσπάθησε να τους το στερήσει. Το χωριό υπερασπίστηκε το δικαίωμά του στο νερό και απέναντι στις απειλές και τους εκβιασμούς του Μπέου», τόνισε.

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε: «Κάναμε μήνυση με όλο το χωριό και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και ο κ.Μπέος είναι κατηγορούμενος 1η Νοεμβρίου, αλλά δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί γιατί συνήθως όταν με βλέπει στα δικαστήρια φεύγει τρέχοντας».

Αγωγή της Έλενας Ακρίτα στον Αχιλλέα Μπέο- Ζητά αποζημίωση 100.000€

Η Έλενα Ακρίτα κινήθηκε δικαστικά εναντίον του δημάρχου Βόλου, για τις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας, στον ΑΝΤ1. Η αγωγή σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου είναι για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση

Στις τηλεοπτικές δηλώσεις του, ο δήμαρχος Βόλου προχώρησε σε μία ακόμη ομοφοβική τοποθέτηση, ενώ στράφηκε εναντίον και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. «Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της πεθαμένης μάνας της; Αυτή είναι; Που είχε πεθάνει η συγχωρεμένη η μάνα της και έτρωγε τη σύνταξη; Γι’ αυτούς μιλάτε ρε Γιώργο; Ρε Γιώργο αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αυτοί τη χρεοοκόπησαν, οι απατεώνες οι πολιτικοί», είπε μεταξύ άλλων. 

Με ανάρτηση που έκανε λίγη ώρα αργότερα στα social media, η Έλενα Ακρίτα προειδοποίησε ότι θα κινηθεί εναντίον του Αχιλλέα Μπέου. «Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά», έγραψε στην ανάρτησή της. «Η μάνα μου ζει και βασιλεύει, αλήτη», ανέφερε η ίδια σε ένα από τα σχόλια.

Ακολούθησε ανάρτηση της μητέρας της, η οποία σχολίασε: «Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο. Είμαι εδώ στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί και ο ύψιστος».

 

Η αγωγή της Έλενας Ακρίτα στον Αχιλλέα Μπέο 

Με την αγωγή της, η Έλενα Ακρίτα ζητά να της καταβάλει ο Αχιλλέας Μπέος 100.000 ευρώ, για ηθική βλάβη

Ακόμη, ζητά να δημοσιεύσει ο δήμαρχος Βόλου την απόφαση σε εφημερίδα, με την επιβολή χρηματικής ποινής 1.000 ευρώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης. Τέλος, ζητά να του επιβάλλεται χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για κάθε παραβίαση της απόφασης και να παραλείπει κάθε προσβολή της προσωπικότητας της Έλενας Ακρίτα, με όμοιο ή ανάλογο περιεχόμενο. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags