Facebook Pixel Πάγωσαν οι κάτοικοι της Κομοτηνής! "Αλλαχού Ακμπάρ" σε πορεία για την Παλαιστίνη
Life
| 2023-10-20 14:45:00

Πάγωσαν οι κάτοικοι της Κομοτηνής! "Αλλαχού Ακμπάρ" σε πορεία για την Παλαιστίνη

του Γεωπόλδου
Πάγωσαν οι κάτοικοι της Κομοτηνής! "Αλλαχού Ακμπάρ" σε πορεία για την Παλαιστίνη

“Πολυσυλλεκτική” πορεία αλληλεγγύης στην Κομοτηνή για την Παλαιστίνη

Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό διοργανώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με το komotinipress.gr, τη συγκέντρωση διοργάνωσαν η ΕΝΙΔΥΚ, η Επιτροπή Ειρήνης Ροδόπης, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης και ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Εργασίας.

Στο τέλος της πορείας έκαναν την εμφάνισή τους στελέχη του αντιεξουσιαστικού χώρου και άλλων πολιτικών κομμάτων ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή ευρέος τμήματος των γυναικών της Μειονότητας καθώς και τα συνθήματα που ακούσθηκαν κατά την διαρκεια της συγκέντρωσης και την πορείας..

Geopoldos Opinion: Όπως θα ακούσετε στο τέλος του βίντεο που παρουσιάζεται η πορεία, μία μικρή μερίδα φώναξε "Αλλαχού Ακμπάρ". Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές από την Κομοτηνή αυτοί που το είπανε δεν ήταν κάτοικοι της Κομοτηνής, αλλά άτομα που παρείσφρησαν στην πορεία. Πρόκειται για περίπου 15 άτομα, τα οποία είχαν τέλεια τουρκική προφορά και η παρουσία τους ήταν άγνωστη σε τοπικούς φορείς… Στο νομό Ροδόπης υπάρχει ανησυχία για το συγκεκριμένο περιστατικό. Βλέπετε στην περιοχή παίζει μπάλα η Τουρκία μέσω του τουρκικού προξενείου, το οποίο χειραγωγεί τη μουσουλμανική μειονότητα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags