Facebook Pixel Αλέξανδρος Τσουβέλας - Αράχωβα: Viral το post Τσουβέλλα για τον θάνατο "Όλιβερ" - "Προσοχή! Σκυλί βιάζει με μαχαίρι και είναι ελεύθερο…" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-12-14 09:00:00

Viral το post Τσουβέλα για τον θάνατο "Όλιβερ" - "Προσοχή! Σκυλί βιάζει με μαχαίρι και είναι ελεύθερο…" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Viral το post Τσουβέλα για τον θάνατο "Όλιβερ" - "Προσοχή! Σκυλί βιάζει με μαχαίρι και είναι ελεύθερο…" (ΦΩΤΟ)

"Προσέξτε τα σκυλιά σας γιατι είναι επικίνδυνο και έχει και αγέλη με κατσαβίδια. Είναι σεσημασμένο και ξέρει και πολεμικές τέχνες..."!

Η υπόθεση του άτυχου χάσκι από την Αράχωβα, Όλιβερ, έχει κάνει τους περισσότερους από εμάς να ζήσουμε πολλά συναισθήματα μαζί. Θυμό, αγανάκτηση, απορία, συγκίνηση, οργή, λύπη, έγνοια, προσμονή. Προσμονή για το τέλος μιας υπόθεσης, που θα δικαιώνει χιλιάδες κακοποιημένα ζώα. Ζώα που στο πρόσωπο τού Όλιβερ θα έχουν βρει το σύμβολό τους. Μια ομάδα εθελοντών, δικηγόρων (Έφη Γρανιτσιώτη και Ανθούλα Ανάσογλου) αλλά και ο κηδεμόνας του, Μιχάλης Φλέγκας αγωνίζονται για αυτό το δίκαιο τέλος και για την αλήθεια.

Τα καλά νέα είναι ότι μετά τα σενάρια περί θανάτωσης του χάσκι από άγριους αδέσποτους σκύλους που κυκλοφορούν στο χωριό, η έρευνα ξεκινά για τρίτη φορά από την αρχή με τεχνική σύμβουλο που πρότεινε η πολιτική αγωγή, η οποία θα εξετάσει το πόρισμα του πραγματογνώμονα και θα καταθέσει στη συνέχεια τη δική της τεχνική έκθεση για τα αίτια θανάτωσης του οχτάχρονου χάσκι.

 

Ο γνωστός κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αλέξανδρος Τσουβέλας, σχολίασε με τον δικό του τρόπο το θέμα και έδειξε πως δεν πείθεται από το σενάριο που κυκλοφορεί, για τον θάνατο του άτυχου Όλιβερ μετά από επίθεση αγέλης σκύλων.

Δείτε όσα έγραψε στα social media:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags