Facebook Pixel Μάρκος Σεφερλής: "Μάρκο τέλος, δεν πάει άλλο - έχασα την οικογένεια μου" - Αγαπημένος ηθοποιός "εγκατέλειψε" τον Σεφερλή!
Life
| 2023-12-16 08:30:00

"Μάρκο τέλος, δεν πάει άλλο - έχασα την οικογένεια μου" - Αγαπημένος ηθοποιός "εγκατέλειψε" τον Σεφερλή!

Sportdog Team
"Μάρκο τέλος, δεν πάει άλλο - έχασα την οικογένεια μου" - Αγαπημένος ηθοποιός "εγκατέλειψε" τον Σεφερλή!

Σημαντική απώλεια για τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος καλείται πλέον να αλλάξει τα σχέδιά του, καθώς μετά από χρόνια έχασε έναν συνεργάτη κι έναν πολύ καλό του φίλο!

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης έδωσε συνέντευξη και εξήγησε τους λόγους, που ολοκληρώθηκε η θεατρική συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, ανέφερε: «Με τον Μάρκο ποτέ δεν ήμουν συνεχόμενα μαζί του, γιατί πιστεύω ότι ο ηθοποιός πρέπει να εξελίσσεται και να κάνει κι άλλα πράγματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στα 17 χρόνια που δουλεύουμε μαζί δηλαδή, πάντα υπήρχε ένα φευγιό κι ένα πισωγύρισμα, απλά κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο με τον Μάρκο. Κι αυτό γιατί οι παραστάσεις του απαιτούν όχι απλά το 100% σου, αλλά και πάρα πολλές ώρες προβών και παρουσίας στο θέατρο».

Όπως εξήγησε, οι ώρες που περνούσε στις πρόβες, τον έκαναν να απομακρυνθεί από την οικογένειά του.

«Κάπου είχα χάσει την οικογένειά μου. Δεν μπορούσα να πάω στην Αμερική να δω την κόρη μου. Έφευγε η ζωή μου από τα χέρια μου. Είπα λοιπόν, στον Μάρκο ότι δεν γίνεται άλλο. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα όμως, μεταξύ μας. Προχθές μιλήσαμε. Κάποια στιγμή, δεν άντεξα, το σώμα μου δεν μπορούσε να ακολουθήσει», εξήγησε.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, απάντησε: «Στο θέατρο δεν νομίζω. Εκείνος είναι αρκετά μικρότερός μου κι αντέχει, εγώ όχι. Τον Ιούνιο πρώτα ο Θεός, βγαίνω στη σύνταξη και θέλω να χαρώ τα παιδιά και τα εγγόνια μου».

Πηγή: tvnea.com

Τρέλανε και τον Μάρκο Σεφερλή - Η αποκαλυπτική selfie της Έλενας Τσαβαλιά - Τι φάνηκε πίσω στον καθρέπτη!

Η Έλενα Τσαβαλιά , η αγαπημένη ηθοποιός, έδωσε μια selfie φωτογραφία της μέσα απο το προφίλ της στο instagram, στους χιλιάδες θαυμαστές της και για μια ακόμα φορά εισέπραξε τον θαυμασμό τους.

Η Έλενα Τσαβαλιά έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της, ένα μήνυμα ,ενημερόνωντας ότι έμειναν ακόμα 6 παραστάσεις για την ηθοποιό στο Δελφινάριο, εκεί όπου εμφανίζεται για ακόμα ένα καλοκαίρι με τον σύζυγο της, κωμικό ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή.

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα απο πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbizΦέτος το ζευγάρι που δουλεύει αρμονικά και στο θεατρικό σανίδι για περισσότερα απο 20 χρόνια, ανέβασε την επιθεώρηση, Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας!, μια επιθεώρηση που για ακόμα ένα καλοκαίρι συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου.

Λίγο πριν τα 60 της χρόνια, η πανέμορφη ηθοποιός η οποία ποτέ δεν έκρυψε την ηλικία της, είναι πιο όμορφη απο ποτέ.

Φροντίζει συστηματικά το ονειρεμένο σώμα της, κάνοντας γυμναστική σχεδόν καθημερινά, προτιμώντας τις πιλάτες.

Είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz και μια απο τις πιο αγαπητές παρουσίες στα social media. Οι φωτογραφίες της γίνονται ανάρπαστες στα social media, όπου η Έλενα Τσαβαλιά, είναι ιδιαίτερα ενεργή, αλλά και αγαπητή.

Μοιράζει διαρκώς φωτογραφίες της, απο προσωπικές, αλλά και επαγγελματικές στιγμές και πάντοτε καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ακριβώς όπως έκανε και με την τελευταία της ανάρτηση, όπου με μια απλή selfie, η Έλενα Τσαβαλιά κατάφερε και «μάγεψε» το Instagram.

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags