Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Βόμβα για Ρούλα Πισπιρίγκου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-01 09:40:00

Βόμβα Κούγια για Ρούλα Πισπιρίγκου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα Κούγια για Ρούλα Πισπιρίγκου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια και οι εξελίξεις με την κατηγορούμενη μητέρα είναι πολλές και σημαντικές

Καθώς συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη φερόμενη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας βαδίζει πλέον προς το τέλος της, ο συνήγορος της Αλέξης Κούγιας, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με την υπόθεση που απασχολεί το Πανελλήνιο!

Ο συνήγορος υπεράσπισής της Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, για άλλη μία φορά χθες, την αποκάλεσε «υποδειγματική μητέρα», ενώ έκανε λόγο για δίκη από ιατρικά λάθη, μια ποινική δίωξη που εκθέτει τους εισαγγελείς και για ένα παιδί με… ημερομηνία λήξεως. Μάλιστα, προς το τέλος της αγόρευσής του, ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στην πρόεδρο της έδρας: «Ήδη το γραφείο μου πολιορκείται από το Netflix για να γίνει σειρά. Και με ρωτάνε ποιος θα παίξει εσάς, κυρία πρόεδρε, εμένα».

«Ο Δασκαλάκης το έπαιζε τραγουδιστής, μετά ήταν ντελιβεράς, μετά στο φορτηγό μετέφερε τα φάρμακα» είπε ο κ. Κούγιας, ενώ σε άλλο σημείο αναφοράς του στον πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών τόνισε: «Εδώ που κατέθεσε ο κ. Δασκαλάκης, είδατε μια προσωπικότητα εμβληματική; Για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, κατηγορείται ότι σκότωσε τον τελευταίο δεσμό που έχει με τον κ. Δασκαλάκη για να τον φέρει πίσω. Στην υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας ήταν παθολογικά ερωτευμένη. Έχουμε ένα παιδί, παρά το ό,τι λέγεται εδώ, που είχε ημερομηνία λήξεως. Επί μήνες ήταν ένα ταλαιπωρημένο παιδί» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε, απευθυνόμενος στους δικαστές: «Το έφαγαν στο Καραμανδάνειο το παιδί. Και πανηγύριζαν ένα τετραπληγικό παιδί με νοητική στέρηση. Δεν είναι μια τυχαία δίκη αυτή. Καλείστε να σώσετε τη δικαστική διαδικασία. Δηλαδή, δεν βρήκαμε από τι πέθανε, δεν βρήκαμε ιατρικό λάθος, άρα το σκότωσαν;».

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η υπόθεση να γίνει σειρά στο Netflix»

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και η Αναστασία Ζάρκα συνάντησαν τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, ώστε αυτή η υπόθεση Πισπιρίγκου, να γίνει σειρά στο Netflix. Πράγματι αυτή η υπόθεση που είναι παγκοσμίου ενδιαφέροντος να γίνει σειρά στο Netflix», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Όσο για την Εύη Βατίδου ανέφερε στη συνέχεια: «Μετά τον χωρισμό με την πρώην σύζυγό μου δεν επιδιώξαμε να βγούμε όλοι μαζί. Για να βγεις με μια σύζυγο ή σύντροφο στα μπουζούκια είναι θεσμική αναγνώριση. Δεν υπάρχει αυτή η θεσμική αναγνώριση. Είμαστε μαζί για τα παιδία μας και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Δεν υπάρχει θέμα, αλλά να μην το συνεχίσουμε αυτό το θέμα. Προσωπικά με ενοχλεί να συζητάω τέτοια πράγματα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags