Facebook Pixel Σοκ: Έλληνας ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο
Life
| 2024-03-18 23:06:00

Σοκ: Έλληνας ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Sportdog Team
Σοκ: Έλληνας ποδοσφαιριστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Σοκαριστικά νέα, με ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο να λαμβάνει χώρα...

Ο Πρόδρομος Κουτσούκης, που αγωνίζεται στην ομάδα της Βέροιας, ήταν ο ένας εκ των δύο οδηγών που συγκρούστηκαν μετωπικά τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο τροχαίο που μια 25χρονη κοπέλα έχασε την ζωή της.

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στη Βέροια, όταν δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό μιας κοπέλας, ενώ τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί. 

Ένας εκ των οδηγών ήταν ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας Πρόδρομος Κουτσούκης, ο οποίος γλύτωσε με ελαφρά τραύματα, ωστόσο η συνοδηγός του, μία 25χρονη γυναίκα, δεν κατάφερε να επιβιώσει. Τραυματίας ήταν και ο 30χρονος οδηγός του άλλου οχήματος. 

Το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ 03:00 – 03:30 τα ξημερώματα, στο 8ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας, όταν δύο ΙΧ που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (18 Μαρτίου 2024) και ώρα 03.10΄ περίπου στο 8 ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας στην Ημαθία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης ημεδαπής και τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών οδηγών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags