Η μπουγάτσα Θεσσαλονίκης αλλά και αυτή των Σερρών είναι δύο μπουγάτσες που η φήμη τους έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου και πλέον δε χρειάζονται άλλη διαφήμιση, το ίδιο το προϊόν σε κάθε αναφορά του φέρνει στο μυαλό του καταναλωτή την ίδια εικόνα των δύο πόλεων που την έκαναν τόσο διάσημη. Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι δύο πόλεις που φτιάχνουν τις δικές τους ξεχωριστές και πεντανόστιμες μπουγάτσες.
Λίγο πιο νότια και δυτικά, στα Γιάννενα, μία διαφορετική μπουγάτσα ταψιού για πολλές δεκαετίες αποτελεί ένα από τα πιο νόστιμα και περίφημα εδέσματα της πόλης, με συνταγή, ψήσιμο και σερβίρισμα που δεν αλλάζει. Δεν αλλάζουν ούτε τα ίδια τα ταψιά που ψήνεται η γευστική μπουγάτσα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο menshouse.gr