Τις προηγούμενες ημέρες είχαν αποκαλυφθεί μέχρι και ποσά που κοστολογείται το κανάλι αλλά και ονόματα υποψήφιων αγοραστών όπως του Μάριου Ηλιόπουλου και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τις τελευταίες ώρες έχει διακινηθεί η πληροφορία ότι η πλευρά Σαββίδη δέχεται πιέσεις που προέρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου ώστε να μην δώσει το κανάλι στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού. Αρχικά το έγραψε το Periodista αλλά συνέχεια έδωσε σήμερα και η εφημερίδα Political.

«Κύκλοι της αγοράς που είναι φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και προσπαθούν να σταματήσουν deal σχετικά με τη μεταβίβαση του καναλιού του προς έτερο επιχειρηματία, ο οποίος έχει αποφασίσει να κάνει σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση. Όμως, δεν είναι ο μόνος επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται, καθώς και ο Μάριος Ηλιόπουλος της Seajet και της ΆΕΚ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει και αυτός πρόταση στον Ελληνοπόντιο επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ…» γράφει το σχετικό σημερινό δημοσίευμα της στήλης «Κεντρί».

Πηγή: Theopinion.gr