Κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Μαρινέλλας σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από τους θεράποντες ιατρούς της.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα κατέρρευσε χθες το βράδυ στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη», αναφέρεται στη νεότερη ενημέρωση του νοσοκομείου.

Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής Β ΜΕΘ Παπανικολάου, μίλησε στο Live News και ανέφερε πως η τραγουδίστρια έδειξε μεγάλη δύναμη, με τον ίδιο να εκτιμά πως θα κερδίσει αυτή τη μάχη.

«Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω, παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολα να πάρει κανείς».

«Ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής, τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. Εξαρτάται πως θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Έχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα. Από εκεί και πέρα ξεκινά ένας Γολγοθάς, γιατί τα όργανα σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σαν ενός νέου. Από τη στιγμή που ένας τέτοιος άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν χάθηκε η μάχη», δήλωσε.

«Και οι μύθοι λυγίζουν»

«Και οι μύθοι και οι θρύλοι λυγίζουν. Η Μαρινέλλα είναι μία σταθερά για τη ζωή μας, για το ελληνικό τραγούδι. Τις σταθερές αυτές τις θεωρούμε ακλόνητες», είπε στο MEGA ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Ο μεγάλος καλλιτέχνης έχει και αυτοθυσία στην τέχνη του. Να βγεις να τραγουδήσεις acapella ταλαιπωρείς τον εαυτό σου, αλλά αγαπάς τόσο πολύ την τέχνη σου. Δεν είναι τυχαίος αυτός ο επαγγελματισμός της Μαρινέλλας».